[Miui 12 20.8.20] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 23 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Octaviastikos
Γιάννη , ούτε με format data δεν γυρίζει πίσω ??
Δυστυχώς και στο EU πολλά προβλήματα και πολλά κρασαρισματα εφαρμογών αναφέρονται .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Octaviastikos
Γιάννη , ούτε με format data δεν γυρίζει πίσω ??
Δυστυχώς και στο EU πολλά προβλήματα και πολλά κρασαρισματα εφαρμογών αναφέρονται ..
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Περάστηκε με επιτυχία στο ginkgo. Τα γνωστά θέματα (widgets κάνουν 5+ λεπτά για να "ξεκολλήσουν", οπότε και ξεκινούν και οι εφαρμογές αυτόματης έναρξης, τα fonts που έπρεπε να είναι περισσότερο bold δεν είναι, Widevine L3 μέχρι να βγει η stable κτλ) παραμένουν. Πέραν αυτού αδιάφορα ή minor fixes, πράγμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν βλέπουν καν τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει με αυτό το (μέχρι τώρα) έκτρωμα που λέγεται MIUI 12.
-
Σε mi 9t Pro όλα καλά και μου φαίνεται εχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αν και είναι νωρίς ακόμα, το πρόβλημα με τα θέματα που αναφέρθηκε ποιο πάνω, σε εμένα λειτουργούν κανονικά
-
Πρόβλημα Κέντρου ελέγχου RN7
-
Σε android 11 πολλά προβλήματα αναφέρονται στο EU ακόμα και σε POCO ..
MIUI 12.1 - 20.8.20 | Xiaomi European Community
Προσωπικά δεν βλέπω κανένα από αυτά που αναφέρουν να ισχύει , τουλάχιστον στο δικό μου POCO ..
Να ενημερώσω όμως ότι έκανα format data και factory reset στην 20.8.20 και δεν δοκίμασα να φλασαρω πάνω από την 20.8.13 για να δω συμπεριφορά ..
Format data and factory reset έγινε για δοκιμή της πιστοποίησης στο playstore καθώς φορούσα Ρομ με ονομασία σε POCO και όχι Redmi , το οποίο σαφώς δεν έχει καμμία διόρθωση κι ας έχουμε αφήσει τη συσκευή ως Redmi K30 Pro ..
EDIT
Όποιος μπορεί με umi ή cmi ας δοκιμάσει εγκατάσταση με factory reset..
EDIT 2
Περιμένω και κανέναν με POCO να δώσει feedback από dirty install .. -
περαστηκε πανω απ την 20.8.6 ολα μια χαρα μεχρι στιγμης μονο λιγο με το Κρονο στην ταπετσαρια δεν ειναι τοσο ομαλη η λειτουργεια του αμα το αλλαξεις οκ ευχαριστω πολυ!!!
-
Ο/H Kostas Kokkalhs έγραψε:
Πρόβλημα Κέντρου ελέγχου RN7
(προβολή/εγκοπή & γραμμή ...) -
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Σε mi 9t Pro όλα καλά και μου φαίνεται εχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αν και είναι νωρίς ακόμα, το πρόβλημα με τα θέματα που αναφέρθηκε ποιο πάνω, σε εμένα λειτουργούν κανονικά
-
Για το mi10pro για επιστροφή στην προηγούμενη ρομ μόνο με φορμάτ ντατα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
μονο.τα fonts παιζουν και οι ηχοι τιποτα αλλο δεν φορτωνει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα