Καλησπέρα σε όλους.
Δοκίμασα το αγαπημένο μου xposed framework στο redmi note 9 pro μου και δούλεψε άψογα. Θα ήθελα αυτή την εμπειρία μου να την μοιραστώ μαζί σας.
Παρακάτω θα σας πω πώς να περάσετε το xposed framework στο 9 pro (joyeuse).
Η δοκιμή έγινε στο δικό μου και δούλεψε κανονικά.
Παρόλα αυτά το δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη.
Εννοείται πως έχετε κάνει root με magisk για να το δοκιμάσετε.
Όλα τα αρχεία που θα χρειαστούν για ευκολία τα έχω βάλει στο παρακάτω σύνδεσμο που πρέπει να κατεβάσετε.
Xposed framework redmi note 9 pro (joyeuse)
Τοποθετούμε όλα τα αρχεία που κατεβάσαμε στο φάκελο Download του τηλεφώνου για να τα βρίσκουμε εύκολα.
Ξεκινάμε με την εγκατάσταση του
EdXposedManager-4.5.7-45700-org.meowcat.edxposed.manager-release.apk
Μόλις το εγκαταστήσουμε το ανοίγουμε μια φορά και το κλείνουμε.
Έπειτα πάμε στο magisk manager μπαίνουμε στα modules πατάμε το (+) και πάμε στο φάκελο που έχουμε τα αρχεία μας.
Εκεί επιλέγουμε το
Riru_(Riru_-_Core)-v21.3(36).zip
Μόλις εγκατασταθεί, ΔΕΝ παταμε επανεκκίνηση,
πατάμε το βελάκι για πίσω.
Εκεί πατάμε πάλι το (+) και διαλέγουμε το
EdXposed-YAHFA-v0.4.6.2.4529.-release.zip
Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η εγκατάσταση, πατάμε επανεκκίνηση.
Όταν ανοίξει το τηλέφωνο κοιτάμε στα modules του magisk για να επιβεβαιώσουμε ότι τα modules εγκαταστάθηκαν επιτυχώς.
Ανοίγουμε το xposed framework, εδώ ίσως ζητήσει update. Το κάνουμε και μετά πατάμε τις 3 παύλες και πάμε στα download του xposed για να κατεβάσουμε το custoMIUIzer το εγκαθιστούμε, το ενεργοποιούμε, κάνουμε επανεκκίνηση και ήμαστε έτοιμοι.
Τώρα μπορούμε να χαρούμε τα καλούδια του custoMIUIzer ή να κατεβάσουμε οποίο άλλο modules του xposed θέλουμε.
Δοκίμασα το αγαπημένο μου xposed framework στο redmi note 9 pro μου και δούλεψε άψογα. Θα ήθελα αυτή την εμπειρία μου να την μοιραστώ μαζί σας.
Παρακάτω θα σας πω πώς να περάσετε το xposed framework στο 9 pro (joyeuse).
Η δοκιμή έγινε στο δικό μου και δούλεψε κανονικά.
Παρόλα αυτά το δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη.
Εννοείται πως έχετε κάνει root με magisk για να το δοκιμάσετε.
Όλα τα αρχεία που θα χρειαστούν για ευκολία τα έχω βάλει στο παρακάτω σύνδεσμο που πρέπει να κατεβάσετε.
Xposed framework redmi note 9 pro (joyeuse)
Τοποθετούμε όλα τα αρχεία που κατεβάσαμε στο φάκελο Download του τηλεφώνου για να τα βρίσκουμε εύκολα.
Ξεκινάμε με την εγκατάσταση του
EdXposedManager-4.5.7-45700-org.meowcat.edxposed.manager-release.apk
Μόλις το εγκαταστήσουμε το ανοίγουμε μια φορά και το κλείνουμε.
Έπειτα πάμε στο magisk manager μπαίνουμε στα modules πατάμε το (+) και πάμε στο φάκελο που έχουμε τα αρχεία μας.
Εκεί επιλέγουμε το
Riru_(Riru_-_Core)-v21.3(36).zip
Μόλις εγκατασταθεί, ΔΕΝ παταμε επανεκκίνηση,
πατάμε το βελάκι για πίσω.
Εκεί πατάμε πάλι το (+) και διαλέγουμε το
EdXposed-YAHFA-v0.4.6.2.4529.-release.zip
Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η εγκατάσταση, πατάμε επανεκκίνηση.
Όταν ανοίξει το τηλέφωνο κοιτάμε στα modules του magisk για να επιβεβαιώσουμε ότι τα modules εγκαταστάθηκαν επιτυχώς.
Ανοίγουμε το xposed framework, εδώ ίσως ζητήσει update. Το κάνουμε και μετά πατάμε τις 3 παύλες και πάμε στα download του xposed για να κατεβάσουμε το custoMIUIzer το εγκαθιστούμε, το ενεργοποιούμε, κάνουμε επανεκκίνηση και ήμαστε έτοιμοι.
Τώρα μπορούμε να χαρούμε τα καλούδια του custoMIUIzer ή να κατεβάσουμε οποίο άλλο modules του xposed θέλουμε.