Καλησπέρα σε όλους! Έχω το mi 10 lite εδώ και μια εβδομάδα περίπου και αντιμετωπίζω κάποια θέματα και... Το battery drain ας πούμε βλέπω τη μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα και σε ελαφριά χρήση και σε standby ας πούμε κάθε που θα ξυπνήσω έχει 5% κάτω χωρίς να ξέρω αν είναι νορμάλ. Επίσης όταν παίζω παρατηρώ ζέσταμα της συσκευής παρόλο το liquid cooling που υποτίθεται ότι έχει... Και 3ον στο game turbo δε λειτουργεί η υπηρεσία που όταν παίζεις και σε καλεί κάποιος απαντάς σε μεγάφωνο χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι!! Κάποιος να έχει τα ίδια η άλλα θέματα? Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο τοπικ κάπου γι αυτό το τηλέφωνο γιατί δε βρίσκω να ασχολείται κανείς με αυτό?
Mi 10 lite 5g
-
-
Το 5% δεν είναι περίεργο...
Δες στη μπαταρία τι είναι αυτό που τη καταναλώνει... -
Αυτό θα πρέπει να δω το πρωί λοιπόν όταν ξυπνήσω που δε θα έχω κάνει τπτ άλλο.. Αλλά γενικά δηλαδή το χρησιμοποιώ και βλέπω κάθε τόσο να κατεβαίνει 1 % αλλά μου φαίνεται ότι είναι πολύ γρήγορα!! Λες να είναι bug? Μήπως το mui12 έχει θεματακια
-
Βασικά είδα αυτό...κάτι για χρήση ράδιο λέει
-
Εδω δε φαίνεται κάτι.
Ραγδαία μείωση έχει πριν και μετά... -
Στο αδράνεια κινητού που λέει 80 κάτι δεν είναι παράξενο?
-
Οχι. 88.3 σου αναφέρει και ισχύει. Έτσι δεν είναι; Το χρησιμοποιησες το βράδυ;
-
Ναι έτσι είναι άρα το 83δεν είναι κατανάλωση?
-
Οχι. Αριστερά βλέπεις πόσο έπεσε το επίπεδο της μπαταρίας κατά την "απασχόληση" της κατά 88,3% στην αδράνεια...
-
Καλησπέρα φίλε μου έχω το ίδιο τηλέφωνο και έχω θέμα με την κάμερα δεν μου βγάζει τα χρώματα ρεαλιστικά εδώ το αμάξι κανονικά είναι κόκκινο
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κόκκινο φαίνεται. Εσύ πως το βλέπεις;
Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στην οθόνη σου;
Άνοιξες τη φωτογραφία με άλλο κινητό ή υπολογιστή; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κόκκινο φαίνεται. Εσύ πως το βλέπεις;
Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στην οθόνη σου;
Άνοιξες τη φωτογραφία με άλλο κινητό ή υπολογιστή;
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0