Ξέρει κάποιος πως όταν είμαι έξω και μπαίνω σπίτι θα συνδέεται αυτόματα στο WI fi μου όταν χρησιμοποιώ δεδομένα?
Mi 10 lite 5g
-
-
Εννοείται ότι έτσι πρέπει να γίνεται...
Απλά να είναι ανοιχτό το wifi στο κινητό σου και στο router σου. -
Φίλε άκου είχα mate 20 lite πριν και άνοιγε μόνο του το WiFi και έκλεινε τα δεδομένα!! Σε κινητό του 19 και σε αυτό δε μπορώ να βρω τέτοια ρύθμιση γιατί αν έχω μόνιμα και το WiFi ανοικτό τρώει επιπλέον μπαταρία άρα έτσι δεν είναι πρακτικο
-
Καλησπέρα και πάλι σε mi 10 lite 5g Έχω πρόβλημα με την cu πολλές φορές το τηλεφωνο ενώ δηχνει ότι έχει σήμα δεν έχει και παρόλο που το έχω στο αυτόματο πρέπει από 3g να το βάλω lte μόνος μου αλλιώς τίποτα μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ενα διαφορετικό θέμα. Επειδή δεν υπάρχει twrp για το monet, και θέλει πείραγμα το custom zip, το φλασαρσ official fastboot rom, kai root without twrp, και δούλεψε, δεν το περίμενα...
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ενα διαφορετικό θέμα. Επειδή δεν υπάρχει twrp για το monet, και θέλει πείραγμα το custom zip, το φλασαρσ official fastboot rom, kai root without twrp, και δούλεψε, δεν το περίμενα...
-
Τι update ήταν? Εμένα δε μου ήρθε κατι
-
Tο twrp , τουλάχιστον μέχρι χθες, ήτανε το .. zoom, για την συσκευή... Va....
Θέλει να πειράξεις το custom rom, να διαγράψετε την πρώτη γραμμή κλπ κλπ.. -
Και τι κάνει αυτή η ενέργεια? Ρωτάω γιατί είμαι άσχετος
-
Εγώ το είχα custom rom, και φλασαρα official. Μην το πειράζεις, θέλει κάποιες ενέργειες, λίγες γνώσεις για να το φλασαρεις, ξεκλείδωμα bootloader, θα μπεις σε διαδικασία κλπ..
-
Ερώτηση!Android 11 θα πάρουμε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες