Πιθανοτατα...
Mi 10 lite 5g
-
-
Δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα δηλαδή? Άλλη μία ερώτηση... Στο game turbo έχει μια λειτουργία που όταν παίζεις και σε καλούν απαντάς σε μεγάφωνο αλλά δε δουλεύει, μπορούμε κάπως να το φτιάξουμε?
-
Δήλωση για το συγκεκριμένο κινητό δε διάβασα.
Αν δε σου λειτουργεί θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Καλό είναι που το αναφέρεις... -
Καλησπέρα πως μπορούμε να ξεκληδωσουμε το τηλεφωνώ κ να του περάσουμε άλλοι ρομ?
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Στο υπολογιστή σου και ξεκινάς με τη διαδικασία για το ξεκλείδωμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) -
Ευχαριστώ πολύ αν το ξεκλειδώσω θα έχω θέμα με της εφαρμογές της alfa Bank?? Η μόνο εάν το ρουταρω
-
Έχω την global 12.0.2 stable πιστεύεις ότι αξηζει η αλλαγή?? Είναι περίπλοκο από ότι ψιλό πρόλαβα να διαβάσω.
Προσωπική σου απόφαση.
Εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με το τηλέφωνο, με τον υπολογιστή μου κτλ...
Αν δε το κάνω τρελαίνομαι... -
Και εμένα μου αρέσει απλά έχω ψιλό ξεχάσει την όλοι διαδικασία...
Φιλε μου αν θέλεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να σιγουρευτείς ότι μπορείς να περάσεις TWRP και Magisk για να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να κρύψεις το ρουτ.
Εγώ σε προηγούμενο κινητό δεν είχα πρόβλημα με τις τράπεζες αλλά cosmote tv και google pay που χρησιμοποιούσα πολύ συχνά έπρεπε να τα κρυβω με Magisk.
Τώρα δεν είμαι σε φάση να ασχοληθώ με αυτά κουραστικά αλλά σε καταλαβαίνω είναι ωραία "τρέλα" και καλά κάνεις είναι και αυτό χόμπι. -
Καθώς πρόκειται να το αγοράσω(ΜΙ 10 lite 5g), για να περάσω Ελληνική ρομ, που θα βρω τo σωστό twrp?
Τη rom την έχουμε από την κοινότητά μας εδώ : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10LITE5G_V12.0.1.0.QJIMIXM_v12-10.zip
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες