Mi 10 lite 5g
-
-
Δλδ παλι καλα που δεν έπαθα κανα soft brick.
Δεν νομίζω να είμαι τόσο τυχερος και στο επόμενο update. -
Για δοκιμάστε βρε παληκάρια με κωδικό οθόνης να μπείτε.
twrp_monet-vangogh_MI10L-zoom_3.5.A10-Η-30-12-2020_bl-l
-
Κατεβάστε αυτό.
twrp_monet_vangogh-MI10L-ZOOM_3.5.A10_31-12-2020
δειχνει να ειναι οκ με το κλείδωμα της συσκευής σε 11.. -
Πως βγάζουμε της 3 κουκιδητσες στην αρχική οθόνη?
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
;;;
Οι τρεις τελιτσες ειναο εκεί λόγω του ότι υπάρχουν τρεις αρχικές οθόνες.
Θα είναι εκεί όσο είναι τρεις... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κατεβάστε αυτό.
twrp_monet_vangogh-MI10L-ZOOM_3.5.A10_31-12-2020
δειχνει να ειναι οκ με το κλείδωμα της συσκευής σε 11..
Mε το twrp του ~~ manoufrio, η εσωτερική μνήμη φαινόταν ένα σύνολο από χαρακτήρες,, δηλαδή τα περνούσα με stick, cable otg.
Και το έλεγξα ξανά, πέρασα το firmware/eu/android 11, Δεν έδειξε τα κόκκινα γράμματα
Ε....
Ε...
κλπ, έχω ανεβάσει φωτογραφία, στις προηγούμενες σελίδες, έγινε ξανά η εγκατάσταση δηλαδή, μάλλον σωστά.
Και θέλω ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ σου, να ανεβάσω το link, στο site/eu. -
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
κλπ, έχω ανεβάσει φωτογραφία, στις προηγούμενες σελίδες, έγινε ξανά η εγκατάσταση δηλαδή, μάλλον σωστά.
Και θέλω ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ σου, να ανεβάσω το link, στο site/eu.
Αλλά να σας ενημερώσω πως ήδη τρέχω την νέα διορθωμένη XTRV ROM από εχθές που έχουμε δώσει, με το νέο TWRP Recovery του Γιώργου που σας δίνει παραπάνω, και δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αποκρυπτογράφηση με μοτίβο - κωδικό ή PIN και δεν βγάζει κανέναν error.
Επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα στην δική μου συσκευή, το συνιστώ ανεπιφύλακτα να προχωρήσετε στην αναβάθμιση της XTRV που έχουμε δώσει και να εγκαταστήσετε το TWRP Recovery του Γιώργου που σας δίνει στο παραπάνω Link...
Και εύχομαι καλή ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!! -
Καλη χρονιά. το κινητο το αγορασα απο plaisio, και μαλλον ειχε rom eu. το φλασαρα ρομ global official, και μετα την ευρωπαικη. με οδηγο αυτο το βιντεο, , οπου επελεξα την global version, ελεγξα check safetynet : failed. sto play store γραφει : συσκευη δεν πιστοποιηθηκε, και ας εκανα διαγραφη δεδομενων κλπ.
περασα το magisk mogule: Magisk General Support / Discussion | XDA Developers Forums , και εφτιαξε. -
Και ένα screenshot
-
Καλησπέρα καλή χρονιά σε όλους.
Έκανα update σε Stable 12.1.2 και έχω πρόβλημα με τα Bubbles στο messenger.
Όταν πατάω να απαντήσω δεν φαίνεται η προεπισκόπηση στο πανω μέρος του πληκτρολόγιου με αποτέλεσμα να μην βλέπω τι γραφω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες