Mi 10 lite 5g
-
-
Με την τελευταία Stable XTRV ROM μια χαρά είναι το Netflix και για Download από το Play Store
Για την Official δεν ξέρω. -
Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε με μια απορία/θέμα που έχω.
Έχω το Mi 10 Lite 5G από πέρυσι. Σε κάποια φάση έκανα unlock το bootloader, πέρασα το Xiaomi.eu ROM και ύστερα, επειδή δεν μου άρεσε, μεταπήδησα στο official EEA ROM. Το θέμα μου τώρα είναι το εξής: ψήνομαι να ξανακλειδώσω bootloader για να μπορώ να χρησιμοποιήσω σε κάποια φάση Google Pay - το θέμα είναι πως δεν είμαι σίγουρος με ποιο ROM ήρθε αρχικά το τηλέφωνο. Έχω την εντύπωση πως ήταν είτε το RJIMIXM, είτε το RJIEUXM (ΕΕΑ ROM δηλαδή). Απ' όσο διάβασα και αλλού, και τα δύο αυτά ROMs θεωρούνται επί της ουσίας Global.
Αρά τι προτείνετε να κάνω για να κλειδώσω το bootloader (με MiFlash πάντα); Να κάνω flash το RJIMIXM ή το RJIEUXM;
EDIT: Απ' ότι φαίνεται παίζει να μπορώ να το κάνω, με βάση πράγμτα που διαβάζω όπως αυτό. Είδα επίσης και άτομο εδώ στο forum που όχι μόνο κλέιδωσε τον bootloader του, αλλά το έκανε έχοντας περάσει πρώτα Taiwan ROM (σε Redmi Note 9T όμως). Με βάση όλα τα προηγούμενα θέλω να ελπίζω πως δεν διατρέχω κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο. Τα φώτα σας παρακαλώ.
EDIT 2: Τελικά το επιχείρησα, δούλεψε άψογα το κλείδωμα με φλασάρισμα της ΕΕΑ ROM. -
Όλες οι global συσκευές, μπορούν να έχουν είτε Global (MI) είτε EEA (EU) rom με κλειδωμένο bootloader
-
Ναι, το κατάλαβα. Είχα ξεκλειδώσει το bootloader όταν πήρα το κινητό με την ελπίδα κάποιου καλού ROM, αλλά εν τέλει οι λίγες επιλογές σε συνδιασμό με την ριζική αλλαγή που υπέστει το Magisk με ξενέρωσαν τελείως. Αν και μου αρέσει αρκετά το MIUI 12 σε σχέσει με το 11, οπότε δεν το μετανιώνω και ιδιαίτερα.
-
Έβαλα την 13 και είναι πολύ δυνατός ο ήχος των ειδοποιήσεων από τις εφαρμογές.
Δοκίμασα να τον χαμηλώσω από τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα.
Μπορει κάποιος να με βοηθήσει?
Επισης διάβασα ότι με την 13 μπορούμε να βάζουμε διαφορετικό ήχο σε κάθε εφαρμογή. Ισχύει?
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το δικό μου έχει brickαρει, κανενός επεξεργαστής είπε ο τεχνικός. Υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί και σε άλλον και να το επανέφερε με κάποιον τρόπο; Μήπως κάποια μέθοδος για να τραβήξω ότι δεν έχει συγχρονιστεί στα σύννεφα;
Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vasileios_ έγραψε:
Το δικό μου έχει brickαρει, κανενός επεξεργαστής είπε ο τεχνικός.
-
Κανένα πρόβλημα, ξαπλώσαμε για ύπνο δίπλα δίπλα και το κινητό δεν ξύπνησε ποτέ
όταν σηκώθηκα δεν αντιδρούσε σε τίποτα. Αν το βάλω για φόρτιση ζεσταίνεται, σαν να φορτίζει, κατά τα άλλα όμως καμία αντίδραση
Όταν συνδέεις την συσκευή σε κάποια USB θύρα του υπολογιστή υπάρχει κάποια αντίδραση στον Device Manager του PC ?
-
Ναι η αλήθεια είναι ότι κάνει ένα μπλινκ και το βλέπει σαν COM5 στις USB, υπάρχει ελπίδα;
Ο/H vasileios_ έγραψε:
Ναι η αλήθεια είναι ότι κάνει ένα μπλινκ και το βλέπει σαν COM5 στις USB, υπάρχει ελπίδα;
Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που είπε ο τεχνικός περί καμένου επεξεργαστή - σε αυτή την περίπτωση ούτε ως COM θα έβλεπε την συκευή το PC σου.
Ίσως σε βοηθήσει περισσότερο ο @jimxai εάν μπορέσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες