Διαφήμιση

ANDROIDE AUTO

• ANDROIDE AUTO

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της κοινότητας.
      Νέο μέλος με συσκευή xiaomi redmi note 9 pro.
      Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ενότητα για να ζητήσω την βοήθεια για κάτι που αντιμετωπίζω.
      Θα το γράψω και θα με κατατοπίσετε αν πρέπει κάπου αλλού.
      Δύο μήνες πριν πήρα το τηλ. redmi note 9 pro.
      Το σύνδεσα με USB στο αυτοκίνητο NISSAN QASHQAI ACENTA 2019.
      -Οι χάρτες λειτούργησαν αμέσως , με φωνητική αναζήτηση οδών στα Ελληνικά, μιας και η εφαρμογή έμαθα ότι ήταν ήδη ενσωματωμένη,
      χωρίς να φαίνεται βέβαια το εικονίδιο.
      -Μετά από ένα μήνα, πατώντας το μικρόφωνο (πάντα με σύνδεση στο αμάξι) μου έλεγε σε μπερδεμένα ελληνικά, ότι: Όταν είναι ασφαλές, πατήστε την ειδοποίηση και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον βοηθό GOOGLE.
      -Κατέβασα τότε την πιο πρόσφατη έκδοση της ANDROIDE AUTO. (όχι από το play store).
      Δεν έγινε τίποτε και την απεγκατέστησα.
      -Τώρα γίνεται το εξής, συνδέοντας το usb με το αμάξι, προσπαθεί να συνδεθεί δείχνοντας το εικονίδιο (βελάκι) στην οθόνη του, και αμέσως αποσυνδέεται, κάνοντας τρεις προσπάθειες, και μένει χωρίς σύνδεση για χάρτες. Το blue tooth δουλεύει κανονικά για τηλέφωνο.
      Επίσης οι χάρτες google η αναζήτηση, και οι οδηγίες πλοήγησης, δουλεύουν στο τηλ , όταν δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο, σκέτο κινητό.
      Δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτε άλλο.
      Η βοήθειά σας θα μου ήταν πολύτιμη.
      Ευχαριστώ.
    • Δοκίμασες να κάνεις αποσύνδεση - διαγραφή της σύνδεσης και σύνδεση εκ νέου ?
    • Το σκέφτηκα αλλά υπέθεσα ότι το σβήσιμο και επανασύνδεση του τηλ, είναι για συνδέσεις ΒΤ.
      Θεώρησα ότι είναι διαφορετικές συνθήκες.
      Αλλά μια που το προτείνεις θα το κάνω.

*Έχω ακούσει διάφορα, ότι δεν δουλεύει με καλώδιο type C.
      Τι θα κάνουμε θα βάλουμε αντάπτορα στο κινητό???? Δεν ακούγεται λογικό.

Το περίεργο είναι ότι πριν 3 μήνες που πήρα το τηλ. redmi note 9 pro,
      μόλις σύνδεσα με USB ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ.
      Αναζήτηση οδών στα ελληνικά, οδηγίες πλοήγησης, όλα άψογα.
      Το μόνο χαζό ήταν ότι έλεγε --δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κλπ και το έβρισκε--
      Ξαφνικά δεν λειτουργεί
      Ευχαριστώ πάντως
    • Διαφήμιση
    • Το δοκίμασα και αυτό χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς.

Σκέπτομαι μήπως θα ήταν σωστό, αν γίνει ολική επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχω ιδέα πως και τι μπορεί να συμβεί.
      Θα χαθούν εφαρμογές μάλλον και οτιδήποτε δεν είναι στο λογαριασμό GOOGLE.
      Μικρό το κακό, αν είναι μόνο αυτό και όχι κάτι πιο σοβαρό πρόβλημα.
      Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει?
    • Καλημέρα σε όλους
      Για όποιον ενδιαφέρεται, έλυσα το πρόβλημα του android auto στο redmi note 9 pro με πλήρη επαναφορά συστήματος
      στις εργοστασιακές. Μετά έκανε και ενημέρωση και όλα καλά.
      Δουλεύει σωστά