Διαφήμιση

Πρόβλημα με Redmi Note 5?

• Πρόβλημα με Redmi Note 5?

Καλησπέρα στην ομάδα!
      Γράφω και εδώ μιας και δεν μπόρεσα να βρω λύση πουθενά αλλού. Έχω σπίτι μια συσκευή Redmi Note 5 η οποία κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει.
      Ενώ μου δείχνει στο κινητό οτι φορτίζει, από τον κλασικό USB detector είναι μηδενικά τα αμπέρ και όση ώρα και να το αφήσω στην πρίζα, δεν ανεβαίνει η στάθμη του.
      Τώρα, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα για επισκευές κινητών, (δούλευα κάποιο καιρό σε σέρβις), δοκίμασα να αλλάξω μπαταρία, επαφή φόρτισης και φλέξα motherboard και πάλι μου κάνει το ίδιο. Δοκίμασα με φλασάρισμα και καμία πρόοδος.
      Ντάξει λεω, απλά παει το κινητό. Έλα όμως που μετά από μερικές μέρες μου έρχεται συγγενικό πρόσωπο το οποίο έχει το ίδιο κινητό και μου αναφέρει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Κάνω όλες τις διαδικασίες από την αρχή και πάλι τίποτα.
      Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο;
    • Ο/H thornagon έγραψε:

δοκίμασα να αλλάξω μπαταρία, επαφή φόρτισης και φλέξα motherboard και πάλι μου κάνει το ίδιο.
      Επαφη φόρτισης εννοείς όλη την πλακέτα ή μόνο το micro usb?

• Διαφήμιση
    • Βρηκες κάποιο καινούριο η δοκίμασες από αλλού; Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα όταν παίρνει τάση αλλά όχι ένταση.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Βρηκες κάποιο καινούριο η δοκίμασες από αλλού; Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα όταν παίρνει τάση αλλά όχι ένταση.
      Αγόρασα καινούργιο πλακετάκι και φλέξα μητρικής.
    • Δωστο σε κάνα σέρβις να το δούνε που θα έχουν ανταλλακτικά.
      Δεν έχω κάτι να σου προτείνω άλλο.
      Φαντάζομαι το αυτονόητο το έκανες , δοκίμασες άλλο καλώδιο κ φορτιστή.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δωστο σε κάνα σέρβις να το δούνε που θα έχουν ανταλλακτικά.
      Δεν έχω κάτι να σου προτείνω άλλο.
      Φαντάζομαι το αυτονόητο το έκανες , δοκίμασες άλλο καλώδιο κ φορτιστή.
      Προφανώς δοκίμασα τα πάντα απ την αρχή αλλά τίποτα.
    • Διαφήμιση
    • Απ ότι ξέρω και οι δύο πλακέτες έχουν ένα Ζένερ που κόβουν τάση , όχι μόνο ένταση οπότε το πρόβλημα μάλλον θα είναι αλλού.
      Δωστο καλύτερα κάπου να το δουν.