προσπαθω λοιπον να περασω lineagos και εχω κολλησει στο twp,εχω δοκιμασει τα παντα,δεν εμφανιζεται η rom και τα gapps zip δλδ στο κινητο!οπου και να τα βαλω και οτι mount να κανω!εχω βαλει pin στο κινητο αλλα το twrp δν μου ζηταει κατι!καποια βοηθεια παιδιααα!
Καλημέρα
Προτού βάλεις μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού τα αρχεία. (ROM και Gapps), μπες στο twrp και κάνε format data, reboot recovery, πέρνα τα αρχεία ξανά στη μνήμη του κινητού και φλασάρεις τη rom μετά τα απαραίτητα wipes που προτείνει ο δημιουργός της.
Καλημέρα
Προτού βάλεις μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού τα αρχεία. (ROM και Gapps), μπες στο twrp και κάνε format data, reboot recovery, πέρνα τα αρχεία ξανά στη μνήμη του κινητού και φλασάρεις τη rom μετά τα απαραίτητα wipes που προτείνει ο δημιουργός της.
δυστηχως δεν αλλαξε κατι,συνεχιζει να μην αναγνωριζει τα zip αρχεια!δειχνει παλι να ειν ecrypted
αρχικα ευχαριστω για τις απαντησεις βοηθησαν και το εφτιαξα τελικα!
μια ερωτηση,αν μετα απο chinese σε eu rom μπορω να κλειδωσω bootloader η να εχω ξανα την stock recovery?
ειναι σειφ να το εχω ξεκλειδωτο?ευχαριστω
Ασφαλές είναι να έχεις ξεκλείδωτο τον Bootloader όσο έχεις εσύ την συσκευή και δεν στην έχει πάρει κάποιος άλλος
Αν κλειδώσεις τον Bootloder με Custom ROM ίσως έχεις προβλήματα, και υπάρχει και κάποια έστω μικρή πιθανότητα για Brick.
Τον bootloader καλό είναι να τον κλειδώνεις μόνο μετά από Flash κάποιας Fastboot επίσημης ROM όταν θέλεις να πουλήσεις την συσκευή ή αν θέλεις να την πας σε κάποιο επίσημο Service.