[Miui 12 20.9.17] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 17 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@rascal & @leobahlis
você atualizou via Updater?
Como fizemos algumas alterações, queremos saber se funciona corretamente por dispositivo ou se há problemas que precisamos resolver.
Normally I don't use updater...afraid of issues...sorry -
Sorry μεσω twrp η δύναμη της συνήθειας
την άλλη εβδομάδα δοκιμή
-
για redmi note 5 ποια ειναι η τελευταια ενημερωση?
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρέπει να είναι η
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_20.6.11_v12-9.zip
Περιμενε να σου πει κάποιος με σιγουριά.
-
Σε άλλα νέα η 20.9.17 περάστηκε επιτυχώς στο Ginkgo. Υπάρχουν πολλά παράπονα ότι αφαιρέθηκαν τα full screen gestures του Android 10 και επανήλθαν αυτά του 9. Το αυτό και για το PiP mode του διαχωρισμού οθόνης (επανήλθε αυτό του MIUI 11). Κοινώς συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά με την...όπισθεν στο MIUI 12 και σε λίγο να πούμε (ξανά)κάλως ήρθες MIUI 11 !
P.S: Σε κάποιες συσκευές παρατηρήθηκε ένα συνεχές και εκνευριστικό FC που δυστυχώς αφορά την εσωτερική εφαρμογή συστήματος της μπαταρίας (κυρίως σε Mi 9 Cepheus). Αν το κάνει και σε εσάς δοκιμάστε από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας να απενεργοποιήσετε την επιλογή "ειδοποιήσεις εξάντλησης της μπαταρίας". -
-
Σε MI 9T περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ευχαριστούμε πολύ !!!
-
Όπως βλέπω δεν υπάρχει το note 9s στη λίστα.. Κρίμα γιατί θα ήθελα να το δοκιμάσω. Δεν έχω βάλει μέχρι στιγμής τέτοια rom σε κάποιο κινητό γιατί είμαι άσχετος στο κομμάτι. Περνούν μέσω του updater της συσκευής ή θέλει ξεκλείδωμα bootloader twrp κλπ; Πολλά μπράβο στην ομάδα που είναι πίσω από αυτό το project
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όπως βλέπω δεν υπάρχει το note 9s στη λίστα.. Κρίμα γιατί θα ήθελα να το δοκιμάσω. Δεν έχω βάλει μέχρι στιγμής τέτοια rom σε κάποιο κινητό γιατί είμαι άσχετος στο κομμάτι. Περνούν μέσω του updater της συσκευής ή θέλει ξεκλείδωμα bootloader twrp κλπ; Πολλά μπράβο στην ομάδα που είναι πίσω από αυτό το project
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
θέλει ξεκλείδωμα bootloader twrp κλπ
Δες.εδω και βρες στις xtrv stable τη τελευταία
XTRV rom για το 9s
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0