Υποδοχή μελών (2)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλωσορίζουμε τον/ην angelos27,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Ιαν 7th 2022, 8:37am
Προφίλ: @angelos27
Από την ομάδα διαχείρισης. -
Καλώς σας Βρήκα! Επειδή είμαι νέος στο φόρουμ και σας βρήκα γιατί εχω πρόβλημα με το bluetooth και σαν κάτοχος xiaomi εδω και 3 χρονια έχω γίνει fun της εν λόγω εταιρείας. Οπότε θα μου κρατατε παρέα. Για να μην πλατιαζω και ανοίγω τοπικ χωρίς λόγο σε ποιο να αναφέρω το πρόβλημα που εχω?
-
Καλωσορίζουμε τον/ην billy@rek,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Ιαν 7th 2022, 10:55am
Προφίλ: @billy@rek
Ο/H angelos27 έγραψε:
Καλώς σας Βρήκα! Επειδή είμαι νέος στο φόρουμ και σας βρήκα γιατί εχω πρόβλημα με το bluetooth και σαν κάτοχος xiaomi εδω και 3 χρονια έχω γίνει fun της εν λόγω εταιρείας. Οπότε θα μου κρατατε παρέα. Για να μην πλατιαζω και ανοίγω τοπικ χωρίς λόγο σε ποιο να αναφέρω το πρόβλημα που εχω?
-
-
Καλωσορίζουμε τον/ην panosstath74,
Ημερομηνία: Ιαν 7th 2022, 5:09pm
Προφίλ: @panosstath74
Καλωσορίζουμε τον/ην agabey_42,
Ημερομηνία: Ιαν 7th 2022, 9:24pm
Προφίλ: @agabey_42
Καλωσορίζουμε τον/ην Macloving74,
Ημερομηνία: Ιαν 7th 2022, 9:38pm
Προφίλ: @Macloving74
-
Καλωσορίζουμε τον/ην iaksuper3,
Ημερομηνία: Ιαν 8th 2022, 1:37pm
Προφίλ: @iaksuper3
Καλωσορίζουμε τον/ην Achilles Alexoudis,
Ημερομηνία: Ιαν 8th 2022, 4:06pm
Προφίλ: @Achilles Alexoudis
Από την ομάδα διαχείρισης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0