Είμαι κάτοχος ενός Redmi Note 9s εδώ και τρείς μήνες αλλά μέχρι στιγμής δεν κατόρθωσα να ξεκλειδώσω την συσκευή καθώς κάνω όλη την διαδικασία σωστά και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω,συγκεκριμένα αφού προηγηθούν όλα τα προκαταρκτικά με τη συσκεύη γίνεται η σύνδεση σε υπολογιστή την αναγνωρίζει και μέσω του εργαλείου ξεκλειδώματος μου δίνει προθεσμία 167 ώρες κάπου μια εβδομάδα.Αφού μπώ στο χρονικό διάστημα που απαιτεί η διαδικασία μου λέει πάλι 167 ώρες και αυτό έχει επαναληφθεί μέχρι τώρα άπειρες φορές.Θέλω να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτοχο της συσκευής αυτής και αν υπάρχει άλλος τρόπος ξεκλειδώματος.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δυσκολία στο ξεκλείδωμα Redmi Note 9s
-
-
Είναι η μοναδική συσκευή που έχεις το Mi account αυτό;
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) -
Όχι το έχω και σε άλλες
-
Μήπως αποσυνδέεις το mi account όταν σου βγάλει 168 ώρες ?
Αν ναι, μηδενίζει ο χρόνος και ξανά από την αρχή 168 ώρες -
Όχι δεν υπάρχει απόσύνδεση του λογαριασμού
-
Καπου θα μπλοκάρει με τις άλλες συσκευές και θα σου επαναφέρει το χρόνο αναμονής...
-
Κανονικά κάθε συσκευή που ξεκλειδώνει πρέπει να έχει μέσα μόνιμα και το mi account με το οποίο ξεκλειδώνει, συνήθως το κρατάμε στην πιο νέα και το αφαιρούμε από τις πιο παλιές...
Υποθέτω ότι κάπου γίνεται διένεξη με τις άλλες συσκευές σου...όπως είπε και ο @amavroudis
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0