Προβλημα με το σημα του κινητου μετα απο αναβαθμιση σε 11.0.5.0, χανει την sim και δεν την βρισκει; καμια βοηθεια;
Προβλημα με το σημα του κινητου μετα απο αναβαθμιση σε 11.0.5.0
-
-
Εγώ όσο είχα την συσκευή δεν αντιμετώπισα θέμα. Για αρχή δοκίμασε την κάρτα sim σε άλλη συσκευή. Αν έχει την ίδια συμπεριφορά αντικαταστήσει.
Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εχω δοκιμασει 2 sim απο διαφορετικες εταιριες, σε ξενο forum δηλωνουν κι αλλοι αυτο το προβλημα, δεν πορω να βαλω ουτε την 11.0.6.0, εχω κανονει reset, κατι αλλο; δεν ειναι περιεργο που δεν εχει βγει miui 12 για το Mi 8?
-
Είναι global version;
Εχεις ξεκλειδωτο το bootloader;
Δοκίμασες να περάσεις πάλι την rom μέσω του updater της συσκευής σου;
Εδώ οι roms:
Mi 8 – Xiaomi MIUI Official ROM Download -
Μια τελευταία δοκιμή βάλε την ελληνική rom αν έχεις unlock bootloader. Αν κάνει τα ίδια μάλλον μητρική αλλά είμαι άσχετος ας μιλήσουν οι σοφότεροι του φόρουμ.
-
Ξαναπερασα την 11.0.5.0, αλλα μετα απο 3 ωρες παλι τα ιδια, οποτε να προχωρησω σε umlock?
-
Ναι προχώρησε σε unlock bootloader και εγκατάσταση τις xtrv. Εδώ τι θα κάνεις, ότι σε λείπει το προσθέτεις ή δεν γνωρίζεις
Drivers
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως θα δεις αν η συσκευή είναι Global ή China version
Product Authentication
Πως θα δεις αν ο bootloader είναι unlock ή lock
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και εδώ η μέθοδος για Unlock Bootloader
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
δοκιμαζω και οτι χρειαστω σου στελνω παλι, ευχαριστω πολυ φιλε!
-
καλημερα, κανω την διαδικασια και κολλαει στο 2ο στο unlocking, του εχω περασει mi account
-
Ανεβασε φωτογραφία με το πρόβλημα να το δούμε...
-
ετοιμο
-
Σου το λέει!
Add your mi account.
Δες τον οδηγό πάλι...
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0