[Miui 12 20.10.15/16] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 16 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
@pakisdak
Αλλάζεις twrp για αρχή ..
Κατεβάζεις εδώ .. MiFirm.net_TWRP-3.4.2B-0623-REDMI_K30PRO-CN-wzsx150-fastboot.zip
Μετά περιμένεις να βγει η νέα Ρομ αύριο γιατί πιθανώς θα γίνουν κάποιες αλλαγές ..
Edit
Ξεζιπαρεις και θα βρεις μέσα στο φάκελο ένα αρχείο recoveryTWRP0623.....img , αυτό είναι , μίκρυνε την ονομασία βέβαια.. -
-
@pakisdak
Περίμενε για την αυριανή γιατί κάνω κάτι αλλαγές τώρα και να δούμε τι θα αποφασίσουμε ..
Προτιμώ να έχει μια ονομασία η συσκευή και μάλλον πρέπει να την κάνουμε Poco ..
-
-
-
@pakisdak
Ναι αυτή κατεβάζεις , τη σημερινή 20.11.18 ..
Ίσως χρειαστεί format data , ίσως και όχι , περισσότερες πιθανότητες δίνω στο όχι , μάλλον θα κάνει decryption κατευθείαν ..
Edit
@pakisdak
Άκυρο , δε το γλυτώνεις το format data , ήσουν με stable .. οπότε όλη την διαδικασία από την αρχή , φύλαξε φωτό , βίντεο ή ότι άλλο θες γιατί θα σβήσουν όλα ..
Edit 2
Και μην πεις ότι επειδή το twrp θα δει το χώρο , να μην κάνεις format data .. γιατί θα μείνεις να κοιτάς το bootanimation .. -
@gkalen την πέρασα με format data και όλα μία χαρά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα το μόνο που δεν κάνει είναι επαναφορά από το xiaomi cloud δεν ξέρω γιατί ούτε αυτόματα όταν κάνει το στήσιμο ούτε χειροκίνητα ενώ βλέπει ότι υπάρχει backup όταν πάω να κάνω επαναφορά του backup μου λέει ότι δεν υπάρχει αυτό είναι το μόνο θέμα που έχω βρει μέχρι τώρα σε ευχαριστώ και πάλι
-
-
@pandim1
Μάλιστα , τώρα έτσι όπως έγινε καν'τη ..
Αυτή είναι με τη σωστή μορφή ημερομηνίας στο lockscreen...
Πάλι η 20.11.18 είναι , η ονομασία αλλάζει σε 19 ..
Η διαδικασία εγκατάστασης Ρομ σε Poco f2 pro με τις παρούσες συνθήκες είναι μέσω fastboot ...
Μπαίνεις fastboot , έχεις το twrp 0623 στο φάκελο adb εννοείται και γράφεις ..
fastboot devices ( αναγνώριση συσκευής )
fastboot boot twrp.img ( η συσκευή θα μπει στο twrp και κανείς εγκατάσταση της Ρομ ) ..
ΠΡΟΣΟΧΉ , ότι γράφω , ΜΗΝ κάνεις flash το twrp .. -
οκ ευχαριστώ πολύ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα