@rodosman ποια διαδικασία ακολούθησες και ποιο twrp έβαλες;
εβαλα την original china rom με twrp και μετα την XTRV-HMK30Pro_20.10.16_v12-11/.την πρωτη μερα δουλευε καλα.την δευτερη ομως μου εκλεινε τις εφαρμογες μετα απο λιγα δευτερολεπτα,,καποιο προβλημα με τον αποθηκευτικο χωρο μαλλον...θα δοκιμασω τωρα να περασω ξανα την original china με fastboot αυτη τη φορα,και αν εχω τα ιδια προβληματα θα βαλω κι εγω την 20.7.9 dev και θα περιμενω καινουριο twrp.
τωρα εχω φλασαρει την V12.0.4.0.QJKMIXM_20200923.0000.00_10.0_global και δεν εχω αναγνωριση κλησης
@rodosman ακριβώς τα ίδια είχα και εγώ. Αν βάλεις την 12.0.3.0 θα έχεις και αναγνώριση. Εγώ είχα αναγνώριση στην σιμ 1 και δεν είχα στην σιμ 2. Ή βάλε αυτήν που σου είπα ότι έβαλα εγώ. Την έχει ποσταρει ο miui_art την 12.0.3.0 είναι η ευρωπαϊκή. Θα βρω το λινκ και θα το βάλω εδώ.
Καλημέρα και καλό ΣΚ. Επανέρχομαι, έβαλα χθες το βράδυ την τελευταία dev και επανέφερα τα πάντα από το cloud στήνεται το κινητό και μετά από κανα μισάωρο άρχισε τα ίδια.. Σήμερα το πρωί το ξανακάνω με fastboot rom περνάω twrp κάνω format data και του ξαναπερνάω την ίδια dev αλλά χωρίς να κάνω dual app το viber και μέχρι τώρα που μιλάμε δουλεύει ρολόϊ (φτου μη το ματιάσω). @MIUI_ART παίζει μετά τη δημιουργία dual app να μου δημιουργούσε όλα τα προβλήματα που έχω αναφέρει στα προηγούμενα post μου;
Καλημέρα, από χθες το πρωί που ξαναεβαλα την dev 20.10.29, χωρίς όμως να κάνω καμια εφαρμογή dual λειτουργεί μια χαρά και με πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μπορώ να πω. Μήπως να το δοκιμάσεις και εσύ χωρίς να κάνεις καμιά εφαρμογή dual;
Μπορω να πω με σιγουριά ότι από το Σάββατο το πρωί λειτουργεί απροβληματιστα το κινητό και με πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Τελικά όλο το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάνεις dual app κάποια εφαρμογής..
Καλησπέρα παιδιά.Νεος στο φόρουμ και ζητώ συγγνώμη αν βάζω το θέμα μου σε λάθος μέρος.Εχθες έκανα update το Poco F2 Pro μου σε Miui Global12.2.1....Μεγαλο λάθος τελικά καθώς τα χρώματα της οθόνης έγιναν χειρότερα και από IPS LCD panel...Δοκίμασα τα πάντα από ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς τπτ....Έχει κανένας άλλος παρόμοιο θέμα?Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!