Σχεδόν >>> MIUI 13 : H Xiaomi ενδέχεται να το αποκαλύψει στο συνέδριο προγραμματιστών της αυτήν την εβδομάδα - News from Xiaomi Miui HellasΟ/H Dikemon έγραψε:
3) Τα έμαθες τα νέα ;
(Μια πληροφορία που δεν θα διαβάσεις σε κανένα ελληνικό site!)

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣχεδόν >>> MIUI 13 : H Xiaomi ενδέχεται να το αποκαλύψει στο συνέδριο προγραμματιστών της αυτήν την εβδομάδα - News from Xiaomi Miui HellasΟ/H Dikemon έγραψε:
3) Τα έμαθες τα νέα ;
(Μια πληροφορία που δεν θα διαβάσεις σε κανένα ελληνικό site!)
Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να βοηθήσεις και στην αρθογραφία στο περιοδικό μας (xiaomi-miui.gr)...Ο/H Dikemon έγραψε:
Κάθε μέρα και μια είδηση για τους φίλους μας εδώ μέσα....
Εδώ μπορείς να δεις τις τεχνικές διαφορές τους ---> Xiaomi Mi 10 vs Xiaomi Mi 10T: ΣύγκρισηΟ/H FILODIMAS έγραψε:
Καλησπέρα!
Ειμαι στη διαδικασία αγοράς νέου smartphone και ειλικρινά έχω μπερδευτει τελείως με τα + & - των ΜΙ 10 vs ΜΙ 10 Τ.
Μπορείτε να βοηθήσετε καλοί μου άνθρωποι??
Αφορά καθαρά λειτουργίες του my hone, στο άλλο θέμα θα λάβεις απαντήσειςΟ/H alnikou έγραψε:
έγραψα και στο My Home και ζητώ συγνώμη αλλά το βάζω και εδώ :::
Καλησπέρα : Αγόρασα το Mi 10 T pro Μετέφερα όλα από το Redmi Note 7 τα πάντα δουλεύουν όλα τέλεια εκτός από το My Home δεν λειτουργεί !!! μου βγάζει ενα μήνυμα οτι η Xiaomi HOME εφαρμογή διακόπτεται και να κάνω αναφορά στην μαμά εταιρεία !!! μπήκα στο xiaomi market και κάπου διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει γνωρίζει κάποιος κάτι ?
Κανείς δεν απάντησε αλλά έσβησα την εφαρμογή του play store που ειναι BETA και κατέβασα μια ποιο παλαιά απο το ιντερνέτ τώρα δουλεύει κανονικάΟ/H NasDriver έγραψε:
Αφορά καθαρά λειτουργίες του my hone, στο άλλο θέμα θα λάβεις απαντήσειςΟ/H alnikou έγραψε:
έγραψα και στο My Home και ζητώ συγνώμη αλλά το βάζω και εδώ :::
Καλησπέρα : Αγόρασα το Mi 10 T pro Μετέφερα όλα από το Redmi Note 7 τα πάντα δουλεύουν όλα τέλεια εκτός από το My Home δεν λειτουργεί !!! μου βγάζει ενα μήνυμα οτι η Xiaomi HOME εφαρμογή διακόπτεται και να κάνω αναφορά στην μαμά εταιρεία !!! μπήκα στο xiaomi market και κάπου διάβασα ότι δεν το υποστηρίζει γνωρίζει κάποιος κάτι ?