Τώρα στο κινητό έχω ελληνική ρομ απλώς δεν έχει το twrp το δικό σου....πως το περνάω?
Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μπαίνεις κ κάνεις φλας σε fastboot.
fastboot flash recovery onoma.img
fastboot boot omoma.img
-
Επιτέλους πέρασε ....Γιώργο σε έσκασα..... σε ευχαριστώ για την υπομονή σου και τις διευκρινίσεις σου!!!!!
-
-
Μετα το τελευταιο update ( και αφου με το προηγουμενο που ειχα λαβει ειχαν ολα διορθωθει ) παλι τα sms αργουν να φτασουν ( μονο αν ειμαι σε 3g πηγαινουν αμεσα - και δεν εχω wifi calling ) + οτι τα gestures για οθονη χωρις κουμπια δεν δουλευουν σε npva launcher..
Γνωριζει κανεις κατι ? Πως λυνεται ολο αυτο ? Θα πρεπει να περιμενω το επομενο update τωρα? -
Ο/H narcsoul έγραψε:
Γνωριζει κανεις κατι ? Πως λυνεται ολο αυτο ? Θα πρεπει να περιμενω το επομενο update τωρα?
-
-
Παιδια βοηθεια! mi 10t pro
προσπαθησα να το συνδεσω στον υπολογιστη, δε μου το αναγνωριζε για να ξεκλειδωσω bootloader (απο χτες περασαν οι ωρες που ειχα αναμονη).
το εβαλα σε fastboot μπας και το αναγνωρισει, τιποτα, ενω ηταν συνδεμμενο στον υπολογιστη,σε fastboot, πηγα να κανω restart (κρατημμενο το power), εσβησε και τωρα δεν ξαναανοιγει με τιποτα. το αποσυνδεσα, το ξανασυνδεσα, το εβαλα στη φορτιση, τιποτα. μαυρη οθονη. Σα να ειναι κλειστο.
Εχει συμβει σε αλλον κατι παρομοιο; δεν ανοιγει! -
Κράτησε πατημένα τα power και volume - ή α να κάνει επανεκκίνηση και να πάει πάλι σε fastboot.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κράτησε πατημένα τα power και volume - ή α να κάνει επανεκκίνηση και να πάει πάλι σε fastboot.
Δεν ηξερα οτι χρειαζεται τοσος χρονος!
Ευχαριστω! Και επανερχομαι στο αρχικο προβλημα... παιζει να φταιει το καλωδιο που δεν μου αναγνωριζει το κινητο; δεν ηταν το δικο του, ειναι απο το προηγουμμενο mix2 που ειχα.
(φορτιζει κανονικα παντως) -
Ο/H nikosprov έγραψε:
Ευχαριστω! Και επανερχομαι στο αρχικο προβλημα... παιζει να φταιει το καλωδιο που δεν μου αναγνωριζει το κινητο; δεν ηταν το δικο του, ειναι απο το προηγουμμενο mix2 που ειχα.
(φορτιζει κανονικα παντως)
Μέχρι τώρα έχω βρει δύο παλιά καλώδια που φορτίζουν οκ την συσκευή αλλά δεν συνδέεται με τίποτα στο PC.
Δοκίμασε με άλλα καλώδια αν έχεις και σε διάφορες θύρες στο PC σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα