Αρα μήπως δεν εχετε αυτη τη rom που φοραω. Ειναι η stable 12.1.2Ο/H Dionysis_cfu έγραψε:
Μετά την ειδοποίηση led δεν έχει κατι άλλο
Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro
-
-
Πιθανότητα, γιατί εγώ έχω την 12.1.4 global official
-
Καλημέρα σας. Εχασα ενα εικονίδιο.Αυτο στη κεντρικη οθόνη κατω κατω δεξια που ηταν σαν ανθρωπακι...Το πατάμε και μας βγαζει την απενεργοποιηση,επανεκκινηση κτλ. Που στο καλό το βρίσκω πάλι;
-
στις ρυθμίσεις, στην αναζήτηση, γράψε προσβασιμότητα, και ενεργοιποιησε
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
στις ρυθμίσεις, στην αναζήτηση, γράψε προσβασιμότητα, και ενεργοιποιησε
-
ο chrome πάλι !!
δείχνει καρτέλες.
Μπορεί να γίνει κάποια ρύθμιση; -
αυτο βρηκα στο google. αν δουλευει Δεν ξερω. !! -
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη.
Ερώτηση : αν αφαιρέσω τη μεμβράνη που έχει τοποθετήση η xiaomi (αφήνει πολλές δακτυλιές) θα έχει θέμα το τηλέφωνο ? ποια προστασία οθόνης προτείνεται ? -
Ναι.
Tempered glass είναι η καλλίτερα λύση. -
Γεια σας Χριστος Ανεστη χρονια Πολλα ,Το εχει ενας φιλος και με ρωτησε Αν εχει καπου στις Ρυθμησεις Στατιστικα η Μετρητες Κλησεων, Π.ρ Ποσες ωρες εχεις μιλησει Απο την καθε Σιμ? Οπως εχει Για τα δεδομενα ?
-
Παιδιά καλησπέρα.
Πρώτη φορά εδώ, ζητώ συγγνώμη εάν ποστάρω σε λάθος σημείο.
Είχα πάρει πριν λίγο καιρό το Mi 10T, με το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Πριν λίγες μέρες μου έκανε αναβάθμιση στο:
MIUI Global 12.1.5 Stable
12.1.5.0 (RJDEUXM)
Από εκείνη τη στιγμή, απέκτησε ένα αρκετά εκνευριστικό πρόβλημα με το touch.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα το περιγράψω σωστά, αλλά είναι σα να κολλάει, σα να μη λειτουργεί σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.
Για παράδειγμα:
Ανοίγω μία φωτό στο Gallery, και επιλέγω κάτω αριστερά το εικονίδιο για την κάνω Share.
Στο κάτω μέρος, εμφανίζει το Share files via, και από κάτω όλες τις εφαρμογές στις οποίες μπορείς να κάνεις share τη φωτογραφία.
Πριν το update έκανα κανονικά scroll δεξιά προς αριστερά για να επιλέξω την εφαρμογή που θέλω.
Τώρα, πραγματικά με δυσκολεύει αρκετά στο να κυλήσω την μπάρα.
Ή αντίστοιχα στο Facebook, εκεί που έκανα ανενόχλητος scroll προς τα κάτω, τώρα ενώ έχω κάνει την πρώτη κίνηση, μετά ενώ κουνάω το δάχτυλο στην οθόνη, δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Έχω την αίσθηση ότι περιμένει να "τερματίσει" η πρώτη ενέργεια, για να κάνεις την επόμενη.
Το έχει συναντήσει κανείς;
Ευχαριστώ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα