Αν είναι μόνο για china based κινητά τότε καλό θα ήταν οι developers της xtrv να αφαιρέσουν τη λειτουργία από τη rom για να μη μας μπερδεύει.Ο/H SoNik+ έγραψε:
ειναι για china based smartphones δηλαδη για official china roms.. αν παρολα αυτα εχεις custom rom και θες να πειραματιστεις κανε μια αυτα να δεις τι παιζει MIUI+ for non-supported devices | Xiaomi European CommunityΟ/H aopvet έγραψε:
Να συνδέσω το κινητό στο pc μέσω της εφαρμογής miui+ beta (MIUI+).Κατέβασα και εγκατέστησα την εφαρμογή στο pc και σκαναρα το qr code για να γίνει η σύνδεση με το τηλέφωνο αλλά αποτυγχανε συνεχώς. Και επειδή δεν ξέρω αν φταίει το δίκτυο μου, το pc μου, η rom, η εφαρμογή ή κάτι άλλο ρωτάω αν το δοκίμασε επιτυχώς κάποιος άλλος κάτοχος του mi 10t pro.
Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro
-
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Γεια σας Χριστος Ανεστη χρονια Πολλα ,Το εχει ενας φιλος και με ρωτησε Αν εχει καπου στις Ρυθμησεις Στατιστικα η Μετρητες Κλησεων, Π.ρ Ποσες ωρες εχεις μιλησει Απο την καθε Σιμ? Οπως εχει Για τα δεδομενα ?
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Γεια σας Χριστος Ανεστη χρονια Πολλα ,Το εχει ενας φιλος και με ρωτησε Αν εχει καπου στις Ρυθμησεις Στατιστικα η Μετρητες Κλησεων, Π.ρ Ποσες ωρες εχεις μιλησει Απο την καθε Σιμ? Οπως εχει Για τα δεδομενα ?
-
Παλιά θυμάμαι υπήρχε σε Sony Ericsson που είχα συγκεντρωτικός μετρητής ομιλίας του τηλεφώνου.
Σε Xiaomi δε έχω βρει κάτι τέτοιο... -
-
-
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήτε αυτόματα το wifi όταν π.χ. επιστρέφω στο σπίτι και να κλείνει όταν φεύγω από αυτό ? Το παλιό μου Samsung είχε αυτή την επιλογή -
Καλησπέρα, για το native call app της xiaomi ποια ρομ επιλέγω; για το μι 10t
-
-
Ναι για το apollo αναφέρομαι, ξέχασα να το επισημάνω... για android 11 είναι αυτή έτσι?
-
Βλέπε στο τέλος στο όνομα της, 12 είναι η miui version και 11 ή android version.
Αν θελεις άλλη διάλεξε στο server... -
Ωραία το βρήκα μια χαρά, την κατέβασα την rom πάω να ξεκλειδώσω bootloader και μου βγάζει αυτό... γιατί πρέπει να περιμένω τόσες μέρες? υπάρχει λύση να το επισπεύσω το πράμα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα