εγω γραφω οτι δεν μου εκανε κρυπτογραφηση τον εσωτερικο χωρο και να θελει κωδικο οταν πας να μπεις στο twrp το ζιπ της ρομ κανονικα την βρισκω μεσα στο κινητο πρωτη φορα την εκανα εγκατασταση απ τον updater συνηθως την περνουσα απ το twrp εκτος αν καταλαβα κατι λαθος
[Miui 12 20.10.22] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 17 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H apos έγραψε:
εγω γραφω οτι δεν μου εκανε κρυπτογραφηση τον εσωτερικο χωρο και να θελει κωδικο οταν πας να μπεις στο twrp το ζιπ της ρομ κανονικα την βρισκω μεσα στο κινητο πρωτη φορα την εκανα εγκατασταση απ τον updater συνηθως την περνουσα απ το twrp εκτος αν καταλαβα κατι λαθος
Κάτι άλλο παίζει. -
και σε εμενα το ιδιο εκανε αλλα την βρηκε δεν κανεις ενα καθαρισμο δεδομενων τον updater μπας και.... και μια επανεκινηση το κινητο αλλα αν δεν εχει κατεβει η ρομ λεω τωρα εγω
-
-
-
ΓΙΑ ΤΑ .. LMI και CMI
Λόγω του προβλήματος με το twrp ακολουθούμε τον παρακάτω τρόπο για update ..
Κατεβάζουμε το ζιπ της ρομ στη συσκευή μας ..
Μπαίνουμε σε fastboot ..
fastboot devices
fastboot boot twrp.img
Μπαίνουμε στο twrp και προχωράμε σε εγκατασταση της ρομ..
Update done .. -
-
-
Καλημέρα παιδιά. Η εγκατάσταση έγινε χωρίς προβλήματα σε MI9T αλλά χάθηκε το TWRP recovery. Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το recovery και σε αυτό το τηλ;
-
Καλημέρα
Στο umi mi10 με την τελευταία, ανοίγω το πληκτρολόγιο κλήσεων και όταν ψάχνω μια επαφή μου βγάζει το παρακάτω και αν πάω πίσω εξαφανίζει όλες τις επαφές από το εικονίδιο επαφή και το πληκτρολόγιο που κάνω κλήσεις το έχω δοκιμάσει και χωρίς την σκοτεινή λειτουργία
Συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε εμένα
-
-
@rascal
Έχει αναφερθεί στο source το συγκεκριμένο bug , υπάρχει και σε άλλες συσκευές που πήραν android 11 αυτή τη βδομάδα..
@Mardis
Η συσκευή επίσης πήρε android 11 και πιθανώς να ισχύει το ίδιο ..
Δοκίμασε boot σε twrp από fapstboot να δεις αν εμφανίζεται έστω έτσι ..
Σίγουρα χρειάζεται κι εδώ νέο twrp ..
@ktsiaras
Δεν καταλαβα ακριβώς που είναι το πρόβλημα , το αναφέρουν αρκετοί και στο source ..
Προσωπικά , έχω τις επαφές μου με αγγλικούς χαρακτήρες και δε βλέπω κάποιο πρόβλημα στην αναζήτηση επαφών ..
Όπως φαίνεται στο screenshot είναι σαν να υπάρχουν λευκά γράμματα πάνω στο λευκό κι εμφανίζεται μόνο το γράμμα που πατάς για αναζήτηση ..
@anpho81
Θα χρειαστεί δουλειά στο magisk , υπάρχουν ακομα προβλήματα με ροοτ σε android 11 ..
Από την προηγούμενη εβδομάδα που χάθηκαν τα twrp σε αυτή την εβδομάδα βλέπω εμφανίστηκαν κι άλλα θεματακια. .
@kostas1alina
Αυτό συμβαίνει γιατί έγινε κρυπτογράφηση στο twrp που χρησιμοποιείς , τσεκαρε ότι όντως φοράς το τελευταίο twrp.στη συσκευή σου και θα χρειαστεί εγκατάσταση με format data και factory reset για να διορθωθεί το πρόβλημα ..
Την πρώτη φορά που βάζουμε xtrv χρειάζεται format data πριν κάνουμε το κλασικό factory reset ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα