Καλημέρα, έχω την εντύπωση ότι είναι φυσιολογικό που δεν σβήνει αφού η κλήση είναι στο Bluetooth και όχι στο ακουστικό του κινητού για να σβήσει με τον αισθητήρα. Σε εμένα δεν έσβηνε ποτέ όταν είχα την κλήση σε ακουστικό Bluetooth, μόνο αν κλειδώσω το κινητό.Ο/H volanis1980 έγραψε:
2) Με συνδεδεμένο το ακουστικό bluetooth δεν σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πράγμα πολύ εκνευριστικό καθώς εύκολα μπορεί να πατηθεί πχ τερματισμός κλήσης.
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H volanis1980 έγραψε:
2) Με συνδεδεμένο το ακουστικό bluetooth δεν σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πράγμα πολύ εκνευριστικό καθώς εύκολα μπορεί να πατηθεί πχ τερματισμός κλήσης.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (09/05/2021)
Έγινε απόσυρση όλων των Fastboot ROM μέχρι να διερευνηθεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάποιες από αυτές.
Η διανομή των Fastboot ROM σταματάει προσωρινά μέχρι να γίνει Fix, και συνεχίζεται κανονικά η διανομή όλων των Recovery ROM.
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (09-05-2021)
1) HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.RJWMIXM (curtana)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
Ο/H gkalen έγραψε:
@stauros2653
Η xiaomi αποφάσισε να βγάζει εβδομαδιαία developer rom μόνο για τις συσκευές που υποστηρίζουν 5G , κάποιες κυκλοφορούν στη Κίνα με διαφορετικό όνομα απ'ότι κυκλοφορουν στην Ευρώπη όπως για παράδειγμα το Poco f2 pro είναι το Redmi k30 pro στη Κίνα η το mi 10T Lite είναι το Redmi Note Pro 5G .. κ.λ.π..
Όσες συσκευές δεν έχουν 5G ΔΕΝ κυκλοφορούν στη Κίνα , βγαίνουν μόνο για Ευρώπη και Ινδία κι υποστηρίζονται από το official ευρωπαϊκό φόρουμ ΜΟΝΟ με stable rom καθώς δεν βγάζει πλέον developer rom το ευρωπαϊκό φόρουμ , οπότε εδώ το EU μας δίνει απ'αυτό το source για την XTRV ..
Μόνο το official china forum πλέον δίνει developer rom και stable rom που ετοιμάζονται από το EU που είναι και το source της XTRV ..
Το μόνο source λοιπόν για τις συσκευές που κυκλοφορούν στην Ευρώπη είναι το official ευρωπαϊκό φόρουμ που διαθέτει εδώ και 2,5 χρόνια περίπου μόνο Stable rom , όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να γίνει..
Όποιος θέλει developer rom εβδομαδιαία πρέπει να επιλέξει συσκευή που κυκλοφορεί και στη Κίνα και στην Ευρώπη ( κάποιες από αυτές με διαφορετική ονομασία όπως είπα )..
-
Περάστηκε η 12,0,2,0 σε curtana και όλα ΟΚ!
Πρώτη θετική παρατήρηση η πολύ πιο γρήγορη εκκίνηση του κινητού σε σχέση με προηγούμενες roms -
@stauros2653
Δεν είναι έτσι ακριβώς , απλώς οι Κινέζοι σταμάτησαν τις developer roms για συσκευές με 4G , αυτές οι τελευταίες συσκευές που βγαίνουν με 4G έρχονται μόνο στην Ευρώπη και Ινδία και υποστηρίζονται μόνο με global stable rom..
Θεωρητικά δύσκολο απο'δω και πέρα σε νέες συσκευές να μην έχουν 5G , ίσως αυτές να είναι και οι τελευταίες που βγαίνουν ..
Τώρα δε ξέρω αν βγαίνουν τέτοιες συσκευές μόνο για το ότι θα είναι φθηνότερες , δε βρίσκω άλλο λόγο να συνεχίσουν να βγάζουν 4G συσκευές .. -
Υπάρχουν όμως 4g συσκευές που υποστηρίζονται με dev roms π.χ. το redmi note 8 (ginko).
-
@ManosSk
Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ η xiaomi αποφάσισε να σταματήσει στις νεότερες συσκευές , όσες είχαν ήδη developer rom συνεχίζουν μέχρι να φτάσει το EOL τους .. -
@gkalen Απόλυτα κατανοητός!
Πάντως πιστεύω πως ανεξαρτήτως αιτιολογήσεων από την xiaomi, είναι λογικό να μην μπορεί να υποστηρίζει εβδομαδιαίες roms για τόσες συσκευές που έχει πλέον και με τόσες διαφορετικές εκδόσεις roms (china, global, eea, india, russia, turkey, κ.α.).
Οπότε θα μπούνε κόφτες αναγκαστικά. -
Χαίρεται. Μια ερωτηση. Έχω την τελευταία ΧTRV 12.0.6 12.5 miui και μου ηρθε σε ΟΤΑ η 12.0.2 miui 12. Γιατί; Να την κάνω;
-
Ο/H Task έγραψε:
Χαίρεται. Μια ερωτηση. Έχω την τελευταία ΧTRV 12.0.6 12.5 miui και μου ηρθε σε ΟΤΑ η 12.0.2 miui 12. Γιατί; Να την κάνω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0