[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
τελεια θα πρεπει να κανω clean all Η μπορω να την περασω απο πάνω?
-
-
@Gorbilos1986 καλό είναι να καθαρίσει με clean all.
Χάνεις βέβαια ρυθμίσεις και αρχεία. Σωσε τα πριν ξεκινήσεις...
Το and lock μη το επιλέξεις, δε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω. Ασ το ανοιχτό να μπορείς να επέμβεις αν γίνει κάτι στραβό... -
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω καλά την σωστή διαδικασία clean install απο twrp,
Άλλοι λένε format data και factory reset,άλλοι wipe όλα τα partitions,
μπορεί κάποιος να μου πεί την σωστή διαδικασία για πεντακάθαρη εγκατάσταση?
Πρέπει πρίν να περνάω και μια fastboot rom για καλύτερα ή όχι?
Ευχαριστώ πολύ! -
@tan
Καλύτερα με την καινούργια ..
Αλλά εφόσον θες να κάνεις οπωσδήποτε clean install θα σου πω τι θα έκανα στη θέση σου ..
Θα περίμενα να βγει η καινούργια πρώτα , θα τράβαγα ένα backup σε ότι χρειάζομαι και θα τα φύλαγα στο pc ..
Θα φλασαρα την καινούργια από πάνω για να δω αν μου κάνει και υποφέρονται τα πρώτα bugs που θα υπάρχουν και μετά θα αποφάσιζα με ποια Ρομ θα έκανα clean install ..
EDIT
@tan
Clean install μεγάλη συζήτηση , ο καθένας το φαντάζεται διαφορετικά ..
Εγώ clean install κάνω συνήθως με απλό swipe to factory reset και αν θέλω να καθαρίσω την εσωτερική μνήμη της συσκευής , σβήνω ότι δεν χρειάζομαι από την εσωτερική μνήμη της συσκευής μέσω file manager ή μέσω laptop/pc ..
Αυτό όμως όταν είναι εφικτό χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα format data , γιατί αν πάμε από stable σε developer και το αντίθετο ή σε παλιότερη Ρομ version τότε σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται το format data και δεν γίνεται να το αποφύγουμε ..
Εσύ , δεν αλλάζεις Ρομ ούτε πας πίσω , μπορείς να κάνεις ότι θες , εσύ αποφασίζεις .. αν χρειαστεί όμως να γυρίσεις πίσω θα χρειαστεί format data ..
Fastboot rom κι από την αρχή την έχω μόνο ως έσχατη λύση αν βλέπω ότι έχω προβλήματα που δεν διορθώνονται .. -
κατεβασα την ρομ που μου ειπες αβαλα το κιν σε fastboot μπηκα στο miflash εβαλα την ρομ εκανα εκανα refresh κ μετα πατησα flash κ εβγαλε eror
-
Ακολούθησες τον οδηγό;
Τι σφάλμα έβγαλε;
Ανέβασε φωτογραφία. -
no such file or directory
-
Δε βοηθάει. Ανέβασε φωτογραφία...
-
Τρέχουσα ενημέρωση (30/12/2020 16:10)
Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 ROM για τα..
POCOX3NFC_V12.0.7.0.QJGMIXM_v12-10 (Surya)
MI10LITE5G_V12.1.1.0.RJIMIXM_v12-11 (Monet) - Android 11
Έχει προστεθεί το Ελληνικό Ευρετήριο επαφών -
Ο/H tasos17 έγραψε:
Και εάν μπορεί κάποιος ας μου πει κάποιος τους βασικούς οδηγούς/βήματα που πρέπει να ξέρω( πέρασμα Rom twrp ποτέ κάνω factory reset ή μόνο format κλπ).
Πρέπει να μάθω πώς να κάνω τα βήματα στο κινητό να μην σας πρήζω συνεχώς.....
Ευχαριστώ
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0