Σε mi 10 lite 5g χρειαζετε factory reset μετά την αναβάθμιση σε Android 11?
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Δυστυχώς δε παίζει καλά. Την Έβαλα 2φορες χωρίς factory reset και άλλες 2 φορές με factory + data reset και δε δουλεύει το Call UI , και επίσης κρασάρουν viber και θέματα. Επίσης δε μπόρεσα να γυρίσω στην προηγούμενη. (Με το τελευταίο twtp του geoanto 31/12)Ο/H bilis1234 έγραψε:
Σε mi 10 lite 5g χρειαζετε factory reset μετά την αναβάθμιση σε Android 11?
Πολύ περίεργο αυτό που αναφέρεις καθώς έχουμε την ίδια συσκευή...Ο/H nutrialex έγραψε:
Δυστυχώς δε παίζει καλά. Την Έβαλα 2φορες χωρίς factory reset και άλλες 2 φορές με factory + data reset και δε δουλεύει το Call UI , και επίσης κρασάρουν viber και θέματα. Επίσης δε μπόρεσα να γυρίσω στην προηγούμενη. (Με το τελευταίο twtp του geoanto 31/12)
Θα πρέπει φαντάζομαι να κάνω επαναφορά στη προηγούμενη xtrv από fastboot.
Ανάποδα ξεκίνησε η χρονιά.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πολύ περίεργο αυτό που αναφέρεις καθώς έχουμε την ίδια συσκευή...Δεν μπορώ να επαληθεύσω τα προβλήματα με το Call UI.Ο/H nutrialex έγραψε:
Δυστυχώς δε παίζει καλά. Την Έβαλα 2φορες χωρίς factory reset και άλλες 2 φορές με factory + data reset και δε δουλεύει το Call UI , και επίσης κρασάρουν viber και θέματα. Επίσης δε μπόρεσα να γυρίσω στην προηγούμενη. (Με το τελευταίο twtp του geoanto 31/12)
Θα πρέπει φαντάζομαι να κάνω επαναφορά στη προηγούμενη xtrv από fastboot.
Αυτά τα προβλήματα υπήρχαν στην ROM που είχε δώσει το xiaomi.eu πριν από αρκετές εβδομάδες και δεν είχαμε δώσει εμείς ως XTRV.
H νέα ROM που έχουμε δώσει πριν από μερικές μέρες τα πάει μια χαρά...