Καλημέρα! Εγώ που έχω την επίσημη 12.0.6.0.QJSEUXM (δηλαδή την ΕΕΑ) κι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader, μπορώ να περάσω την παραπάνω ή θα έχω κάποιο πρόβλημα;Ο/H geoanto555 έγραψε:
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H vsk έγραψε:
Καλημέρα! Εγώ που έχω την επίσημη 12.0.6.0.QJSEUXM (δηλαδή την ΕΕΑ) κι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader, μπορώ να περάσω την παραπάνω ή θα έχω κάποιο πρόβλημα;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
αν βάλεις αυτή και όλα πάνε καλά θα εισαι οκ.
Αν υπάρχει καποιο κόλλημα στην εγκατάσταση το αναφέρεις εδώ και θα δούμε τι θα κάνουμε.
Κατέβασε fastboot για να την έχεις σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να μπορείς να το επαναφέρεις.
Τέτοια συμβουλή δίνουμε σε κάθε νέο κινητό που δεν έχει ξανα δοκιμαστεί.
-
-
@amavroudis δηλαδή δεν έχει σημασία αν η αρχική ROM είναι κινέζικη, global ή ΕΕΑ; Δεν είναι απαραίτητο να παραμένουμε στην ίδια έκδοση;
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ρυθμίσεις / Notifications and control center / .. πρέπει να ενεργοποιηθεί το control center , by default είναι όπως ήταν και με miui 11 ..
Άλλαξε με τη miui 12 όχι με το android 11 ..
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@Feygatos... τι έκανες τελικά ;;
Βασικά τη βρηκα τη fastboot τη κατεβάζω τώρα, έψαχνα στο φορουμ, χρειάζεται να την εγκαταστήσω? -
Για να δεις τον εσωτερικό χώρο με το TWRP θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις Format Data ώστε να φύγει το Encryption που έχει το Partition (Θα τα χάσεις όλα τα αρχεία).
Αμέσως μετά κάνεις Reboot και πάλι στο TWRP Recovery - Συνδέεις την συσκευή σου στο PC - Βάζεις την XTRV ROM που κατέβασες στο PC σου και προχωράς στο Flash της ROM.
Μετά όλα πρέπει να δουλεύουν κανονικά.
Μπορείς να δοκιμάσεις να καταργήσεις το Pin ή τον Κωδικό ή το Μοτίβo που έχεις βάλει στο κλείδωμα της οθόνης πηγαίνοντας Ρυθμίσεις >> Κωδικοί και Ασφάλεια >> Κωδικός και πατάς κάτω που λέει με κόκκινα γράμματα Απενεργοποίηση Κλειδώματος οθόνης
Μετά Reboot στο TWRP και πρέπει να φαίνονται οι φάκελοι και τα αρχεία στην συσκευή σου.
ή περίμενε να σου απαντήσει ο Γιώργος @geoanto555 για το τι ακριβώς θα κάνεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για να δεις τον εσωτερικό χώρο με το TWRP θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις Format Data ώστε να φύγει το Encryption που έχει το Partition (Θα τα χάσεις όλα τα αρχεία).
Αμέσως μετά κάνεις Reboot και πάλι στο TWRP Recovery - Συνδέεις την συσκευή σου στο PC - Βάζεις την XTRV ROM που κατέβασες στο PC σου και προχωράς στο Flash της ROM.
Μετά όλα πρέπει να δουλεύουν κανονικά.
Μπορείς να δοκιμάσεις να καταργήσεις το Pin ή τον Κωδικό ή το Μοτίβo που έχεις βάλει στο κλείδωμα της οθόνης πηγαίνοντας Ρυθμίσεις >> Κωδικοί και Ασφάλεια >> Κωδικός και πατάς κάτω που λέει με κόκκινα γράμματα Απενεργοποίηση Κλειδώματος οθόνης
Μετά Reboot στο TWRP και πρέπει να φαίνονται οι φάκελοι και τα αρχεία στην συσκευή σου.
ή περίμενε να σου απαντήσει ο Γιώργος @geoanto555 για το τι ακριβώς θα κάνεις.
Επίσης στο official site με τις fastboot rom δεν κατεβαίνει η δικιά μου δυστυχώς. -
Είναι περίεργο μετά από Format Data και αμέσως ReBoot στο TWRP να μην μπορείς να βάλεις ROM στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.
Όσο είσαι συνδεδεμένος με το PC από το TWRP δοκίμασε να κάνεις από το μενού Mount, Disable και πάλι Enable το MTP και φρόντισε το Partition Data να είναι μαρκαρισμένο.
Μετά προσπάθησε να ρίξεις και πάλι την ROM στην συσκευή σου ώστε άμα πετύχει να προχωρήσεις στο Flash.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0