Μόλις έκανα ξανα δοκιμη και παρατήρησα πάνω στο φορμάτ και μετά στο wipe μου βγάζει με κόκκινα γράμματα E:Unable to decrypt FBE device .. ξέρουμε τι παίζει να είναι?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Είναι περίεργο μετά από Format Data και αμέσως ReBoot στο TWRP να μην μπορείς να βάλεις ROM στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.
Όσο είσαι συνδεδεμένος με το PC από το TWRP δοκίμασε να κάνεις από το μενού Mount, Disable και πάλι Enable το MTP και φρόντισε το Partition Data να είναι μαρκαρισμένο.
Μετά προσπάθησε να ρίξεις και πάλι την ROM στην συσκευή σου ώστε άμα πετύχει να προχωρήσεις στο Flash.
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Κάνε επανεκκίνηση στο twrp...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κάνε επανεκκίνηση στο twrp...
forum.xda-developers.com/t/rom…m-for-mi10t-lite.4197345/ -
Ο/H Feygatos... έγραψε:
Αμα μετά από φορμάτ μπω σε twrp συνδέσω στο pc δεν με αφήνει τίποτα να περάσω στο κινητό. Επίσης το κινητό είναι ολοκαίνουργιο δεν έχω κλείδωμα, το χω κάνει 10 φορές φορμάτ είτε από twrp είτε wipe data από στοκ recovery.
Επίσης στο official site με τις fastboot rom δεν κατεβαίνει η δικιά μου δυστυχώς.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
@Feygatos...
Δοκίμασε με adb sideload να φλασαρεις ...
Αν γίνει η εγκατάσταση σωστά και δεν κάνει boot η συσκευή θα δοκιμάσεις να κάνεις format data ξανά και μετά reboot στο σύστημα κατευθείαν χωρίς να φλασαρεις ..
Αν πάλι δεν κάνει boot να βάλεις το official mi recovery και να κάνεις απο'κει wipe all data και μετά reboot στο σύστημα.. μετά μπορείς να βάλεις το twrp recovery ξανά και θα είσαι οκ αν φτάσεις σε αυτή την τελευταία περίπτωση..
EDIT
Αυτό έχει συμβεί και σε μένα σε cmi , έπρεπε να περάσω το παλιότερο twrp για να μπορέσω να βάλω τη Ρομ ..
Εδώ βέβαια δεν υπάρχει παλιότερο twrp .. -
-
Για να προχωρήσει τώρα , ούτε sdcard δε γίνεται , μόνο με otg ή sideload αν την φλασαρει ..
Αν περάσει η Ρομ και γίνει η εγκατάσταση μετά θα ανοίξει ή με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο που έγραψα στο προηγούμενο ποστ.. -
-
-
-
@Feygatos...
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα περάσει κανένας τρόπος την εγκατάσταση τώρα σε αυτή την κατάσταση ..
Την πρώτη φορά που πέρασες το twrp , έβλεπες το χώρο και τους φακέλους στη μνήμη ( πριν κάνεις οτιδήποτε wipe ή format όμως ) ????
@Feygatos...
Επίσης στη κατάσταση που είσαι δε χρειάζεται φλασαρισμα fastboot rom ..
Αν βάλεις το mi recovery που θα βρεις μέσα στη fastboot rom και κανείς wipe all data ή ίσως και χωρίς wipe , θα κάνει boot στη Ρομ που υπήρχε στο σύστημα ..
Πληροφοριακά αυτά , εφόσον ακόμα δεν έχεις φλασαρει κάτι ..
@geoanto555
Δε ξέρω αν όντως φταίνε drivers αλλά φαίνεται η συσκευή , μπαίνεις στη μνήμη στην οποία όμως στη δείχνει κενή ( ενώ συνήθως έχει ένα φάκελο twrp μέσα μετά από format data ) ..
Δεν υπάρχει τίποτα στη μνήμη και δεν μπορεί να αντιγράψει τίποτα , μένει κολλημένο στο copying απλώς .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0