Δηλαδή δεν θα έχω θέμα?
Απο play store να την κατεβάσω ή απο apkmirror?
Απο play store να την κατεβάσω ή απο apkmirror?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
@MIUI_ART το πρόβλημα δείχνει να είναι από την δική μας ρομ.Ο/H vsk έγραψε:
Καλημέρα! Εγώ πάλι, την έχω περάσει στην sdcard, έχω εγκαταστήσει το νέο TWRP του @geoanto555, κάνω την διαδικασία με τα format/wipes όπως αναφέρεται στις σχετικές οδηγίες και όταν πάω να κάνω install παίρνω το παρακάτω:
Έκανα mount->Disable MTP -> Enable MTP, αλλά τίποτα δεν έγινε. Δοκίμασα να περάσω μέσω fastboot την αντίστοιχη rom του xiaomi.eu και εκείνη προχωράει κανονικά. Τι σημαίνει το ERROR 7;
Γιώργο εγώ mount δεν δοκίμασα να κάνω κάτι. Χρειαζόταν; έκανα το format data, η μανισια ρομ έμεινε, και στα wipe έβγαζε το σφάλμα που έγραψα πιο πάνω. Σήμερα θα κάνω μια δοκιμή το βραδακι να βάλω τη rom μέσω otg να δω αν τη διαβάσει και τι θα γίνει για αρχή. Μέσω twrp εγώ απτην αρχή έβλεπα περιουργους φακέλους πηγαίνοντας στο install.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι ειναι εκει το θέμα.
Θυμάσαι αν το είχε το σφάλμα από την αρχή;
Αν στην εγκατάσταση "χτ'υπησε" το super partition λογικό να μην μπορει να το κάνει Mount..
Ελα στο chat...
@Feygatos... είδες και εσύ κάτι τετοιο στο twrp?
Κόκκινα γράμματα και failed to mount ???
Τέλεια! Δεν βιάζομαι μιας και ακόμα δεν τη χρησιμοποιώ σαν συσκευή οπότε δεν έχω κανένα θέμα και να αργήσει να γίνει δουλειά Είμαι με το ταπεινό mi mix 2sΟ/H geoanto555 έγραψε:
Μην βιάζεσαι . Στείλε μ το βράδυ κ θα το δούμε μαζί. Να φτιάξουμεκ την ρομ.