[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Μάλλον eea είναι η επίσημη εισαγωγή...
Βγάλε το Mi account από το κινητό και ανάποδα και κλείδωσε περνώντας fastboot... -
Αν όμως δεν είναι ΕΕΑ δεν θα έχει θέμα ?
-
-
@manwlis77
EEA είναι οι global εκδόσεις που πωλούνται στην Ελλάδα .. αν και δε νομίζω να έχει πρόβλημα , όταν είσαι ξεκλειδωτος βάζεις οποια θες .. -
Ο/H manwlis77 έγραψε:
Αν όμως δεν είναι ΕΕΑ δεν θα έχει θέμα ?
Ο/H manwlis77 έγραψε:
ποση ωρα θελει να περασει την fastboot rom? ηδη ειναι 10 λεπτα
-
-
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (27-03-2021)
Έγινε η διανομή των Fastboot XTRV ROM για τις νέες συσκευές που δεν έχουν ακόμη TWRP Recovery
και μπορούν να γίνουν Flash μόνο μέσω Fastboot Mode.
Μέσα στο zip αρχείο θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το Flash της Fastboot ROM.
1) HMNote10_V12.0.4.0.RKGMIXM (mojito) - (fastboot)
2) HMNote9Pro5G_MI10TLite_V12.0.2.0.RJSCNXM (gauguin)
3) MI8LITE_V12.0.2.0.QDTCNXM (platina)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
-
Προσπαθώ να κατεβάσω τη νέα ρομ για mi10T lite από το update και μου λέει all mirrors currently offline. Try again later. Μόνο από pc κατεβάζω?
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Προσπαθώ να κατεβάσω τη νέα ρομ για mi10T lite από το update και μου λέει all mirrors currently offline. Try again later. Μόνο από pc κατεβάζω?
Σε επόμενα Updates θα ενημερωθεί και η εφαρμογή αναβάθμισης.
Προς το παρών, Download από την σελίδα στα links που υπάρχουν στην αρχή ...
>> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro5G_MI10TLite_V12.0.2.0.RJSCNXM_v12-11.zip -
Καλησπέρα.
Σήμερα ξεκλείδωσα τον Bootloader στο Mi 10Τ Lite , ακολούθησα τα βήματα στον οδηγό και πέρασα την >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro5G_MI10TLite_V12.0.2.0.RJSCNXM_v12-11.zip
Όλα έγιναν κανονικά , απλώς το κινητό βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι "αυτή η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη" και προφανώς δεν μπορώ να τρέξω καμιά εφαρμογή google ότι δοκιμάζω δείχνει αυτό το μήνυμα,
Και χειροκίνητα που προσπάθησα να βάλω τον λογαριασμό δεν με αφήνει.
Υπάρχει κάτι που μου διέφυγε ? η δεν έκανα σωστά ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0