Σε μένα δυστυχώς δεν με θέλει.Ο/H sakisMIUI έγραψε:
Εχει βγει update στο magisk ν23 και δουλευει μια χαρα .Κατεβαζεις το magisk.apk και το ονομαζεις magisk.zip Φλασαρεις και ολα ΟΚΟ/H GUZGUN έγραψε:
Δυστυχώς σε μένα δεν έπιασε. Δεν πειράζει. Όλα καλά.Ο/H Task έγραψε:
@GUZGUN διέγραψε τα ολα. Magisk κτλπ
Κατέβασε πάλι το magisk ενα σε apk και ενα σε zip. Καντα εγκατασταση. Μετα μπες στο github magisk απο την αναζητηση και βρες το canary. Καντο εγκατασταση πανω απο το υπαρχων. Θα σου βγαλει εκει που λεει εγκατάσταση οτι αντικαθιστει πχ το v22.1 με κατι γραμματα, δε θυμαμαι ακριβως.
Απο εκει και μετα δες επισης αν στο Google play σου λεει οτι η συσκευή ειναι πιστοποιημενη, απο τις ρυθμισεις. Αν οχι τοτε διεγραψε τις ενημερωσεις του google play και θα ξανακατεβουν αυτοματα μολις μπεις στην εφαρμογη. Τοτε θα δεις αν στο δειχνει σωστα. Απο εκει και μετα μπαινεις στο magisk, πας ρυθμισεις και πατας να γινει το magiskhide. Απο εκει μετα πας στα modules και κατεβαζεις magiskhide props config και κανεις εγκατασταση αυτο και μετα επανεκκίνηση.
Αυτα εκανα εγω και επιασε, με τα βηματα που σου πα.
Απλά μετα βαλε και να δεχεται απευθείας τις rooted εφαρμογές το magisk χωρις να σου πεταει το παραθυρακι.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To κανεις hide απο applications και Hide στο τηλεφωνο αλλαζει εικονειδιο και ονομασια .Δουλευουν ολα μετα κανονικοτατα!
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk