Τι εννοείς χάθηκε το recovery;
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Πήρα περίπου πριν ένα μήνα το poco X3 pro και έχω πρόβλημα με το bubble του messenger. Έψαξα εδώ στο φόρουμ να βρω κάτι σχετικό αλλά δεν τα κατάφερα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Οταν λεω χαθηκε εννοω δεν μπαινει σε recovery. Το ξαναπερασα και γυριζω πισω στην 12
edit ελα μου ντε που δεν γυριζει πισω στην 12 -
@stronggeo
Θέλει format data για πισωγυρισμα , θα τα χάσεις όλα , μπορείς να κρατήσεις ότι θες αν αναγνωρίζεται ο χώρος της συσκευής από το twrp ..
Δοκίμασε να βάλεις νεότερο twrp , κοίτα στο νήμα του @geoanto555 για τη συσκευή σου ..
Ίσως αν βάλεις πάλι την τελευταία αν δεν έχεις κάνει τίποτα wipes να ανοίξει ..
Σε android 11 δε λειτουργούν τα gestures αν χρησιμοποιείς άλλον launcher , δεν είναι bug .. -
Δεν το γνωριζα ευχαριστω.
-
λαθος
-
Ο/H stronggeo έγραψε:
Kαλημερα.. σε mi9T Pro μετα την αναβαθμιση δεν δουλευουν οι χειρονομιες πληρους οθονης. Επισης χαθηκε και το recovery.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@stronggeo
Εάν βγάλεις κάποια άκρη με το πρόβλημα ενημέρωσε σε παρακαλώ γιατί θέλω και εγώ να κάνω την αναβάθμιση αλλά να αποφύγω προβλήματα που θα με αναγκάσουν να κάνω format data. -
-
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
oi χειρονομιες λειτουργουν μονο με default launcher λογω android και οχι συσκευης.
-
@stronggeo
Υπάρχει εφαρμογή για gestures στο playstore ή χρησιμοποιείς τον default launcher σε android 11 ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0