@reklas
Αγένεια εδώ , δε νομίζω .. πιο αγενές από το EU δεν έχω δει ακόμα .. εμείς εδώ λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς και δε γκρινιάζουμε ..
Anyway , υπάρχει και twrp και ρομ για το 9S .. η ρομ είναι στο νήμα των stable και twrp εδώ .. Custom TWRPs for Redmi Note 9S (Curtana) - 2 versions already | Xiaomi European Community
EDIT
To Curtana δεν έχει developer rom δηλαδή εβδομαδιαία , έχει μόνο stable ..
Αν θες κάτι σε custom rom εκτός MIUI θα πρέπει να ψάξεις στο XDA αν έχει βγει κάτι ..
EDIT 2
Μάλιστα , δεν έχω να πω κάτι .. ξέρουν τα παιδιά του φόρουμ για πόσους έχω ξενυχτήσει να φτιάξω τις συσκευές τους και πόσους ακόμα μέσω του φόρουμ ..
Αν θεωρείς αγενές το παραπάνω ποστ , απλώς σηκώνω τα χέρια και παραδινομαι ...
Αγένεια εδώ , δε νομίζω .. πιο αγενές από το EU δεν έχω δει ακόμα .. εμείς εδώ λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς και δε γκρινιάζουμε ..
Anyway , υπάρχει και twrp και ρομ για το 9S .. η ρομ είναι στο νήμα των stable και twrp εδώ .. Custom TWRPs for Redmi Note 9S (Curtana) - 2 versions already | Xiaomi European Community
EDIT
To Curtana δεν έχει developer rom δηλαδή εβδομαδιαία , έχει μόνο stable ..
Αν θες κάτι σε custom rom εκτός MIUI θα πρέπει να ψάξεις στο XDA αν έχει βγει κάτι ..
EDIT 2
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν το ποστ που έκανα το θεωρείς αγενές ??????Ο/H reklas έγραψε:
Τα ξέρω όλα όσα είπες και μου θύμησες γιατί δεν ήμουν ενεργός εδώ... λόγο αγένειας, EU είναι καλύτερα.Ο/H gkalen έγραψε:
Μάλιστα , δεν έχω να πω κάτι .. ξέρουν τα παιδιά του φόρουμ για πόσους έχω ξενυχτήσει να φτιάξω τις συσκευές τους και πόσους ακόμα μέσω του φόρουμ ..
Αν θεωρείς αγενές το παραπάνω ποστ , απλώς σηκώνω τα χέρια και παραδινομαι ...