[Miui 12 20.11.5] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 16 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Καλημέρα παιδιά, με την εφαρμογή της Πειραιώς, με το screen overlay,υπαρχει κανενα θεμα με αυτη την ROM? Γιατι με τις δυο προηγουμενες σε Mi Note 10 pro μου το εκανε...αν διορθωσε τωρα να ξεκινησω να την περασω. Θα κανω format data για αυτο ρωταω να μην παλευω για να ξαναστηνω το κινητο δυο φορες. Μια που θα την περασω και μια που θα γυρισω στην προηγουμενη, την τελευταια που εχει android 10. Ευχαριστω πολυ.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Ο/H baxalo έγραψε:
@gkalen τελικα δεν ηταν στο framework η δουλεια.
(όλα προσθήκη από την αρχή )
Μάλλον όμως ήταν ο εύκολος δρόμος , εκεί καταλήγω.
Το είχαμε δει με τον @gkalen και όντως η μόνη αναφορά σε αλφάβητο ήταν σε framework..
Όπως και να έχει μια χαρά δουλεύει και το νέο apk... Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν... -
Ο/H markito έγραψε:
-
-
Υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορέσει να μου εξηγήσει εαν ο λόγος που δεν μπορώ να μπω σε τραπεζικό λογαριασμό εαν ωφείλεται στο μήνυμα που βγαίνει εδω και περίπου τρεις ώρες σαν ειδοποίηση στην οθόνη του τηλεφώνου; (ΜΙ ΝΟΤΕ 10). ενω στον λογαριασμό μου ΜΙ της ΧΙΑΟΜΙ υπάρχει και ο αριθμός του τηλεφώνου , και όλα τα στοιχεία μου αφού είμαι εγγεγραμμένος , μου βγάζει αυτό μήνυμα και σταματούν ορισμένες λειτουργίες. Εκανα format data και επανεγκατάσταση αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Ειμαι με την τελευταία ROM της 29 οκτ 2020. Έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό κάποιος άλλος;. Το έχει επιλύσει και με ποιό τρόπο;
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
@gkalen τελικα δεν ηταν στο framework η δουλεια.
(όλα προσθήκη από την αρχή )Μάλλον όμως ήταν ο εύκολος δρόμος , εκεί καταλήγω.
Το είχαμε δει με τον @gkalen και όντως η μόνη αναφορά σε αλφάβητο ήταν σε framework..
Όπως και να έχει μια χαρά δουλεύει και το νέο apk... Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν...
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Την αδυναμία ενεργοποίησης εννοεις @dhmlaz;
Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
εαν ο λόγος που δεν μπορώ να μπω σε τραπεζικό λογαριασμό εαν ωφείλεται στο λογαριασμό μου ΜΙ της ΧΙΑΟΜΙ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα