Πήρα το Note 9s για την κόρη, και πριν τις το δώσω (δώρο έκπληξη) είπα να το ετοιμάσω με της εφαρμογές της απο το προηγούμενο , viber tik tok κλπ. Όπως το έστηνα έκανα Mi account αλλά χωρίς sim μόνο με mail, όλα καλά πήρε το δώρο χαρές και πανηγύρια, πέρασα την κάρτα Sim και πήγα να την ενεργοποιήσω στον λογαριασμό που δημιούργησα ... αλλά ... πάπαλα για κάποιο λόγω δεν την περνούσε, ε! και λέω και δημιουργό καινούριο (απενεργοποιώντας τον παλαιό) και κάνω σύνδεση με τον αριθμό της πλέον, όλα καλά μέχρι εδώ, πάω να περάσω και το mail της αλλά μου χτυπάει ότι το mail χρησιμοποιείται σε άλλο λογαριασμό, οκ λέω, πάω να τον σβήσω τον άλλον από την σελίδα κάνω log in κανονικά πάω στη σελίδα που λέει delete account πατάω στο delete αλλά πάπαλα πάλι , δεν σβήνει με τίποτα με πετάει στην αρχική σελίδα του sign in καμία ιδέα για να τον σβήσω για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το mail.
Περ'ιεργο 1ο το mail μπόρεσα να το συνδέσω στο Accounts & permitions (google)
Περίεργο 2ο στην νέα σύνδεση που έγινε το mi account ενώ έγινε με τον αριθμό τηλ και έρχεται εκεί η επιβεβαίωση μου βγάζει ότι δεν συνδέθηκε κάρτα sim?!?!
Περ'ιεργο 1ο το mail μπόρεσα να το συνδέσω στο Accounts & permitions (google)
Περίεργο 2ο στην νέα σύνδεση που έγινε το mi account ενώ έγινε με τον αριθμό τηλ και έρχεται εκεί η επιβεβαίωση μου βγάζει ότι δεν συνδέθηκε κάρτα sim?!?!