[Miui 12 20.11.11/12] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@amavroudis Τίποτα, όλα καλα με την 12.05 κανένα θέμα. Με την 20.11.12 έκανα και 2ο wipe μπας και, αλλα μόλις εφτασε στα 32-34gb πάλι άρχισε να κλείνει εφαρμογές και να μην εγκαθιστά νέες και ενημερώσεις.
-
η εφαρμογη email που εχει η ρομ ( οχι η gmail) κανει κατι σαν συνχρονισμο και επανναφερει τα ιδια mail που τα διαγραφω και ξαναερχονται,καθε λιγο ηχος ειδοποιησης.εκτος απο το να σβησω τον ηχο κατι αλλο να μην ερχονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια?
-
Βρες την από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές και απενεργοποίησε την. Job's done.
-
@stauros2653
δε το ειχα σεταρισμενο το email μου σε αυτο. το εβαλα τωρα που το ειπες. εκανε συγχρονισμο στην αρχη. εσβησα ενα μυνημα. ξαναεκανα συγχρονισμο (απο μονο του ηταν καθε 15') δεν ξαναηρθε πισω. ειχε μεινει στα διαγραμμενα. το mail που εβαλα ηταν απο @gmail, δε ξερω αν εχει σχεση και ο παροχος, γι αυτο στο αναφερω..
δε το κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων και να το ξαναστησεις το mail?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Καλησπερα εχω ήδη την MIUI 9/20.9.4 (weekly)
AM
AVROUDIS !!!!!!!!!!!!!!! -
H MIUI 12.1 BY XIAOMI-MIUI.GR 20.9.4 BETA
Συμπληρωματικά με το προηγούμενο μου ποστ -
@marios2004 μπορούσες να κάνεις edit στο προηγούμενο ποστ σου και να προσθέσεις αυτό που έγραψες στο δεύτερο συνεχόμενο ποστ.
-
@marios2004 σου απάντησε ο @amavroudis στο μήνυμα #71 σε dipper οι developer με την 20.9.4 πήραν την τελευταία τους αναβάθμιση διότι επήλθε end of life για τις dev roms σε mi8. Εάν θέλεις αναβαθμίσεις πρέπει να μεταπηδήσεις σε stable Rom.
-
ευχαριστώ για την βοήθεια όλα οκ
κάλο βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Δεύτερη φορά που την πατάω με το magisk 21.1 και κάνω wipe και όλα από την αρχή. Μακριά. Σε mi 10.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα