Όπως λέει ο τίτλος απλά έχω συγχρονίσει μύνηματα και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο γιατροσόφι..Το μύνημα ενεργοποίησης πάει κανονικά καθώς έχω μιλήσει με τον πάροχο και έχω χρεωθεί και καμιά 10αρια φορές χαχα..έχω δοκιμάσει γιατροσόφια που είδα να υπάρχουν του στυλ άλλαξε γλώσσα ενεργοποίησε περιαγωγή βάλε βγάλε sim εκκαθάριση δεδομένων κτλ..το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω είναι να δώσω τα δικαιώματα στην εφαρμογή xiaomi sim activation καθώς δεν υπάρχουν δικαιώματα για να δώσω δεν υπάρχει καν καρτέλα παραθέτω φωτό...στην ειδοποιήση δείχνει ότι το μύνημα φεύγει και μετά γράφει failed to authorize η κάτι παρόμοιο..να πω ότι αφού πέρασα xtrv μετά πέρασα και την 12 global για δοκιμή και εκεί δούλεψε αμέσως..και οι 2 περάστηκαν με φακτορυ Ρέσετ..οπότε αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα με σώσετε ευχαριστώ
Πρόβλημα με ενεργοποίηση SIM σε redmi note 9pro ,σε XTRV V12.0.1.0.QJZMIXM
-
-
Ο/H friedman21 έγραψε:
Όπως λέει ο τίτλος απλά έχω συγχρονίσει μύνηματα και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο γιατροσόφι..Το μύνημα ενεργοποίησης πάει κανονικά καθώς έχω μιλήσει με τον πάροχο και έχω χρεωθεί και καμιά 10αρια φορές χαχα..έχω δοκιμάσει γιατροσόφια που είδα να υπάρχουν του στυλ άλλαξε γλώσσα ενεργοποίησε περιαγωγή βάλε βγάλε sim εκκαθάριση δεδομένων κτλ..το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω είναι να δώσω τα δικαιώματα στην εφαρμογή xiaomi sim activation καθώς δεν υπάρχουν δικαιώματα για να δώσω δεν υπάρχει καν καρτέλα παραθέτω φωτό...στην ειδοποιήση δείχνει ότι το μύνημα φεύγει και μετά γράφει failed to authorize η κάτι παρόμοιο..να πω ότι αφού πέρασα xtrv μετά πέρασα και την 12 global για δοκιμή και εκεί δούλεψε αμέσως..και οι 2 περάστηκαν με φακτορυ Ρέσετ..οπότε αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα με σώσετε ευχαριστώ
-
Μαλλον δεν υπάρχει λύση..
-
Tρεχει με Global αμα το ρουταρω θα εμφανιζετε το Xiaomi sim cant be activated?
Yπαρχει λυση ξερει καποιος? -
Έχει να κάνει με το mi cloud και την εύρεση συσκευής...μην ασχολείστε, δεν είναι τίποτα ούτε επηρεάζει την λειτουργία της συσκευής
-
Nas δεν μπορω να συνχρονισω μυνηματα και κλησεις μονο επαφες ,Δεν ξερω με το backup αν λειτουργει....
-
Το ανέβασα στο νήμα για το mi note3 μιας και δεν είχα δεί αυτό εδώ, το μεταφέρω όχι τόσο πλέον για απαντήσεις όσο για να δούνε και άλλοι χρήστες πως δεν αφορά μόνο μια συσκευή. Αν θεωρηθεί υπερβολή ας διαγραφεί.
Ύστερα από 2 και χρόνια με dev πήρα την απόφαση να μεταβώ σε stable μιας και από τον Ιούνιο σταμάτησε να μας υποστηρίζει. Άλλαξα twrp, έκανα τα απαραίτητα format ( factory reset, data ) και κούμπωσε σχεδόν καλά. Σχεδόν αφού μου κάνει κάποια κόλπα στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό ( στην αρχή δεν άνοιγε καν με αυτό ) θέλει δηλαδή αρκετή προσπάθεια ώστε να το διαβάσει, κάτι που με την dev δεν υπήρχε. Επίσης αυτό που με ανησυχεί είναι πως δεν γίνεται η επαλήθευση αριθμού-sim ( υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi ) και ας είναι όλα σωστά στον λογαριασμό μου mi. Δοκίμασα με wifi, data αλλά τίποτα. Είναι θέμα της stable ή κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση; -
Υποθέτω ότι είναι θέμα κάποιας επιλογής κατά την αρχική εγκατάσταση στην οποία ίσως βάλατε δεν αποδέχομαι ή την απ ενεργοποιήσατε...
Κάποιες φορές είναι και θέμα server... -
@NasDriver είχες δίκιο, έκανα εκ νέου εγκατάσταση και αυτή την φορά έκανα την επαναφορά στην αρχή οπότε συγχρονίστηκαν επαφές, ιστορικό κλήσεων μια χαρά και φυσικά έγινε και η ενεργοποίηση της κάρτας - αριθμού.
-
Εμενα το πρόβλημα λύθηκε μόνο του μετά από μια επανεκκίνηση..να πω ότι όταν λύθηκε έκανα κινήσεις μέσω magisk για να φτιάξω το safety net..και συγκεκριμένα μέσω του post του baxalo εδώ [JOYEUSE] Έλεγχος SafetyNet
Όταν το έκανα το πρόβλημα λύθηκε μετά την επανεκκίνηση δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό η ήταν τελείως τυχαίο απλά το αναφέρω μήπως και βοηθήσω κάποιον ταλαίπωρο που ταλαιπωρείται όπως ταλαιπωρήθηκα για να το βρω..τέλικα λύθηκε τυχαία έχει μια λογική πιστεύω να μπλοκάρετε η ενεργοποίηση λόγο root -
Παιδια το τηλεφωνο ειναι καινουργιο Redmi note 9 pro το πηρα στον γιο μου .Εχει stable globalκαι ειναι ακομα κλειδωμενος ο bootloader Να κανω φακτορυ ρεσετ και να συγχρονισω στην αρχη ?
-
Ο/H sakis*68 έγραψε:
Να κανω φακτορυ ρεσετ και να συγχρονισω στην αρχη ?
Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0