Χαιρετω ολους στο φορουμ. Λογικα ειμαι στη σωστη κατηγορια. Εδω και λιγο καιρο που αγορασα το REDMI 9 PRO me global rom δεν μπορω να αποθηκευσω οποιαδηποτε καινουρια επαφη ουτε να τροποποιησω υπαρχουσα σε οποιδηποτε λογαριασμο, σιμ, κινητο λογαριασμο mi. Ειχα κανει εισαγωγη των επαφων οταν το αγορασα ειναι γυρω στις 3500 επαφες. Υπαρχει καποιος περιορισμος? Περιμενα να αναβαθμισω σε mui 12 αλλα και παλι τα ιδια . Καμια ιδεα????? ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν μπορω να αποθηκευσω ή να τροποποιησω οποιαδηποτε επαφη στο REDMI 9PRO
-
-
Που βρίσκονται οι επαφές;
Google Account?
Mi account?
Μνήμη κινητού; -
σε 7-8 διαφορετικους λογαριασμους 3-4 google κινητο και mi λογαριασμο
-
Και αν πας σε μια τυχαία επαφή και δοκιμάσεις να τη τροποποιήσεις τι σφάλμα παίρνεις;
Μπορείς να κάνεις edit; -
απολυτως τιποτα. Γκριζαρει το κουμπι της αποθηκευσης και περιμενεις αιωνες. Αν πατησεις το πισω σου λεει φευγεις χωρις να αποθηκευσεις. Πολυ κουλο γενικως. Το δοκιμασα και νεα και τροποποιηση υφισταμενης και σε διαφορετικους λογαριασμους και στη σιμ και στο τηλεφωνο τιποτα φλε. εχω απελπιστει....
-
Μηπως δεν είναι ενεργός ο συγχρονισμός με τους λογαριασμούς;
-
ακομη και να μην ηταν ενεργος στη συσκευη θα επρεπε να αποθηκευει ετσι δεν ειναι?
Εντωμεταξυ ξαχασα να αναφερω και το αλλο κουλο....ξαφνικα χανει ολες τις επαφες , τα προσφατα ολα και μια επανεκιννηση επανερχονται....σχετικα συχνα μια φορα την ημερα συνηθως -
Αν δεν είναι οι επαφές στη συσκευή, όχι...
Και οι επαφές σου είναι στο cloud... Όχι στη συσκευή... -
Το ιδιο πρόβλημα εχω και εγώ στο MI 10 T PRO Βασικά πατάω επαφές μου βγάζει διάφορα ονόματα και ονόματα που δεν τα ξέρω μετά δεν μπορώ να επεξεργαστώ καμία επαφή και δεν μου ανοίγει να δω τι εχω μέσα ΠΧ. στην επαφή με το ονομά μου δεν μπορώ να δω ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμούς λογαριασμών που ειχα γραμμένους, γενέθλια και γενικά οτι είχα σε μία επαφή.
-
δε δοκιμαζετε να κανετε εισαγωγη απο ενα ενα πορο? πχ μονο τις επαφες απο google. δοκιμαστε αν ειναι οκ. μετα απο xiaomi cloud κτλ.. για να δουμε σε ποιο σκαλωνει?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H baxalo έγραψε:
δε δοκιμαζετε να κανετε εισαγωγη απο ενα ενα πορο? πχ μονο τις επαφες απο google. δοκιμαστε αν ειναι οκ. μετα απο xiaomi cloud κτλ.. για να δουμε σε ποιο σκαλωνει?
-
Να βγεις από τα Mi, Google Account ενώ προηγουμένως έχεις κάνει extract τις επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου σου.
Εφόσον τις εισάγεις ξανά στις επαφές μπορείς να ενεργοποιήσεις πάλι τους Mi, Google Accounts...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0