Διαφήμιση

Αλλαγή σε xtrv η όχι ?

• Αλλαγή σε xtrv η όχι ?

Καλησπέρα στην ομάδα
      Παιδιά έχω την εξής απορία.πήρα το poco x3 και ναι μεν καλό,μεγαλο,γρήγορο,κλπ,κλπ,αλλά σε θέμα μενού δεν με ικανοποιεί.το βασικότερο είναι ότι dialer και contacts δεν έχουν τις ρυθμίσεις που θα ήθελα να έχουν .οπότε η ερώτηση είναι η παρακάτω : η xtrv τα γυρνάει αυτά σε κλασικό android η θα συνεχίσει να έχει τη χαζομάρα της google ? Να το γυρίσω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά ;)
    • Σε κλασικό android δε τα γυρνάει η xtrv σίγουρα...
      Το παλιό καλό Mi dialer και τα mi contacts μπορείς να τα βρεις στη xtrv.
      Περίμενε να το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει.
    • απο οτι ξερω ολες οι xtrv εχουν τον Mi dialer.. και φυσικα ολα τα υπολοιπα καλουδια. καθαρη rom, χωρις bloatware, optimize..
      εντυπωσεις καλυτερες θα σε δωσει καποιο ατομο που εχει το ιδιο μοντελο με σενα..
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Διαφήμιση
    • Αλλαγή σε xtrv η όχι ?

approved
      Εγκρίνεται!
      Καλησπέρα στην ομάδα
      Παιδιά έχω την εξής απορία.πήρα το poco x3 και ναι μεν καλό,μεγαλο,γρήγορο,κλπ,κλπ,αλλά σε θέμα μενού δεν με ικανοποιεί.το βασικότερο είναι ότι dialer και contacts δεν έχουν τις ρυθμίσεις που θα ήθελα να έχουν .οπότε η ερώτηση είναι η παρακάτω : η xtrv τα γυρνάει αυτά σε κλασικό android η θα συνεχίσει να έχει τη χαζομάρα της google ? Να το γυρίσω ?
      1. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;)
    • Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ειναι η μοναδικη ρομ που αξιζει παγκοσμιος , εχουν κανει και αλλη μια την ελιτ κατι πακιστανη αλλα εχει κλειδωμένα καποια χαρακτιριστικα οποτε ξενεροσα.

εχω ομως ενα τεραστιο παραπονο και εχω πεδευτει 5 μερεσ εχω δοκιμασει οτι ρομ και κερνελ κυκλοφορει για να φυγω αναγκαστικα απο την ελληνικη ρομ διοτι δυστιχοσ δεν κανει σωστο ροοτ και ηταν το δευτερο συμαντικοτερο κομμάτι για μενα μετα το call recording αν μπορει καποιοσ να βοηθήσει γιατι ειναι κρυμα τρεχει τελια και με πολυ καλεσ κερνελ γινετε τουφεκι το κινιτο . το θεμα ειναι οτι στον εσ εξπλορερ δινει δικαιοματα το ματζισκ ομοσ στην πραγματικοτιτα δεν ξεκλειδονη το ροοτ για εγγραφη με αποτελεσμα να μην εχεισ ροοτ στην ουσια και ετσι δεν μπορο να χακαρο παιχνιδια εφαρμογεσ και γενικα να τρεξω καπια προγραματα που παρακαμπτουν ασφαλιεσ παιχνιδιον και γκουγκλ για αγορεσ κτλ. κτλ. Αν εχει καποια μεθοδο να το φτιαξουμε ασ μου πει καποιοσ εχω δοκιμαει τα παντα με πολουσ τροπουσ και ματζισκ καναρι εβαλα και τα παντα εκανα συτεμ ροοτ δεν δίνει με την καμια οτε ΤΟΝ ΠΡΙΒΕ αππ ΦΑΚΕΛΟ ουτε τπτ μονο διαβαζει το ροοτ δεν γράφει , αν ο προγραμματιστείς ξερει να μασ πει να μασ φοτισει να το φτιαξουμε και γω τησ δουλειασ αυτησ ειμαι θα το καταφερο αν μου πει τι φταίει και δεν παιζει. Στην ελιτ ρομ που ειναι και αυτη MIUI custom rom ολα αυτα δουλευουν ρολοι. Εχω 5 μερεσ αγανακτισα σκευτομε να φτιαξω δικια μου καστομ πλεον βαρέθηκα να φλασαρο .

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
    • Έτσι όπως τα έγραψες σε μακρινάρι και με περίεργη σύνταξη με έπιασε πονοκέφαλος για να προσπαθήσω να καταλάβω αυτά που γράφεις. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • δοκιμασε το παρακατω.

κατεβασε το makeSystemRW v1.31 και καντο οπως ειναι εγκατασταση μεσα απο το custom recovery.
      πριν φροντισε να κανεις disable το zip signature verification αν το εχεις ενεργοποιημενο.

μπες rom μετα και δες αν μπορεις να κανεις ολα αυτα που θες πλεον.

καλο Πασχα.
    • Ναι το ιδα μετα και γω τα εγραψα αλαμπουρνεζικα. απλα ηταν και 6 το προι και ειχα σπασει το κεφαλι μου ολοι μερα, και απο την τσατιλα μου που δεν βγαζω ακρη πηρα φορα και εγραφα χααχαχ .συγνωμη.

το σκριπτ απο το xda το βρήκα ομως και αυτο στην ουσια τπτ .

υπαρχει τροπος σε windows να κανω πορτ την ρομ? η αναγκαστικα θελει linux? κανενα οδηγο για πορτ η αλλαγεσ γενικοτερα για ρομ miui εχουμε να διαβασω?. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια .
    • τι ακριβως δες να κανεις? δε καταλαβαινω.
      ποιο μοντελο εχεις?
      ειμαι οκ με το root και ειδικα με το script το παραπανω εχω φουλ προσβαση στο system.
    • Διαφήμιση
    • ibb.co/sbh5ZfL

Magisk και το script
      Χρησιμοποιήσε file manager που να μπορεί να κάνει rw το system κτλ. Πχ total commander