Διαφήμιση

Νεος στον χωρο

• Νεος στον χωρο

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα πρωτη φορα πηρα Xiaomi τηλεφωνο στα χερια μου ξεκινοντας με το Poco X3 NFC το οποιο μου αρεσε και ειπα ας το δοκιμασω. Ολα καλα και αγια ομως εχω καποιες αποριες:
      1) Πως γινεται η εκκαθαριση των προσφατων εφαρμογων ;
      2) Πως βαζω το συρταρι εφαρμογων οπως ειχαμε στα samsung ;
      3) Που βρισκω το κλασσικο Mi Laucnher της xiaomi ;
      4) Μπορω να περασω την Google Camera πως ; Θα δω διαφορες στις φωτογραφιες ;
      5) Θυμιζει παρα πολυ το καθαρο Android αφου στο κουτι του λεει: with easy access to the google apps you use most.
      6) Γιατι καποιος να αλλαξει την ROM του ; Ποιες ειναι συμβατες με το poco x3 ;
      7) Δεν μου εμφανιζονται οι ενημερωσεις συστηματος τι πρεπει να κανω ; Για να σας προλαβω σας λεω πως λεει οτι ειναι ενημερωμενο στις 1η Αυγουστου 2020 η ενημερωση ασφαλειας Android. Τι παιξει ;
      Οπως βλεπετε ειμαι νεος στον χωρο της Xiaomi μετα απο πολλα χρονια Samsung iPhone.
      8) Πως μπορω να βαλω τα βελακια κλασσικα δηλ το πισω να ειναι πρωτο το κεντρο οπως ειναι και τα προσφατα τελευταια
    • 1. Πατάς το κάτω αριστερό κουμπί λειτουργιών "Ξ"
      2. Δες στις ρυθμίσεις, κάνε αναζήτηση για "Συρτάρι εφαρμογών"
      3. Δες στις ρυθμίσεις Launcer, κάποια πράγματα σε νέες συσκευές έχουν αφαιρεθεί και έχουν μπει της google
      4. Λογικά ναι, δες με την εφαρμογή Gcamator από το play store
      5. :)
      6. Για να έχει μεγαλύτερη ελευθερία - έλεγχο της συσκευής αλλά και για να μπορεί να το σκαλίζει πιο εύκολα
      7. Αν υπάρξει νεότερη ρομ θα σου βγάλει ειδοποίηση, είναι καινούργια ακόμα για να έχει άμεσα update

Πάτα παρατεταμένα πάνω στην οθόνη και θα ενεργοποιηθούν διάφορες ρυθμίσεις :)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλοδούλευτο :thumbsup: