POCO M3
-
-
Ο/H stargazerf3a έγραψε:
Ερώτηση: XRTV υπάρχει ;
Μεγείες και να χαρείς την συσκευή σου -
-
Ευχαριστώ πολύ όλους
Το 4x δύσκολα να το κάνω κάτι , δεν ανάβουν τα led της οθόνης , αν βάλω xrtv θα έχει πάλι τις εφαρμογές της google για τηλ και μηνύματα; -
Ο/H stargazerf3a έγραψε:
Το 4x δύσκολα να το κάνω κάτι , δεν ανάβουν τα led της οθόνης , αν βάλω xrtv θα έχει πάλι τις εφαρμογές της google για τηλ και μηνύματα;
-
Xrtv και ξερό ψωμί
-
επιστρεφω στο νημα που ανοιξα.......!!!
πηρα το M3, τελικα, οχι για μενα, αλλα για τον κουνιαδο μου. εχω μια απορια...... εχετε θεμα με το Wifi σημα σε χωρους τους σπιτιου? γιατι μου παραπονιεται συνεχεια, οτι εξω στο μπαλκονι δεν πιανει σημα καθολου, κι εκει -στο ιδιο σημειο- που με το προηγουμενο redmi 5A, σερφαριζε χωρις κολληματα, με το Μ3 χανει το σημα.....!!!
εχει τετοια θεματα..???????? -
Καλησπέρα, ποια είναι η νεότερη Miui 14 για το κινητό παιδιά;
Έχω την Miui Global 13.0.1.0 (SJFEUXM) τώρα.
Νομίζω ότι η σωστή για να περάσω χειροκίνητα είναι η Poco M3 EEA Stable Recovery V14.0.2.0.SJFEUXM, σωστά;
Poco X3 Pro via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ναι η πιο πρόσφατη ΕΕΑ είναι αυτή V14.0.2.0.SJFEUXM >> miui_CITRUSEEAGlobal_V14.0.2.0.SJFEUXM_30b1d56aba_12.0.zip (Recovery) >> citrus_eea_global_images_V14.0.2.0.SJFEUXM_20230509.0000.00_12.0_eea_170ad598a5.tgz (Fastboot)
Εδώ θα παρακολουθείς όποια νέα ROM βγαίνει καθώς ανανεώνουμε τους πίνακες κάθε μέρα >> MIUI 14 Stable & Dev ROMS : Η λίστα με όλες τις επίσημες ROM από την Xiaomi (Download Links - Updated 14 June 2023) - News by Xiaomi Miui Hellas -
Καλησπέρα, έχω ένα M3 που παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα που σε κάθε κλείσιμο ή επανεκκίνηση, δεν ανοίγει (περιμένω να ξεφορτίσει και μετά βάζοντας το στην πρίζα, ανοίγει).
Κάνοντας το αυτό σήμερα και συνδέοντας το στο WiFi, βρήκε update μεγάλο (2,6 GB) από την έκδοση 12.0.11.0 (QJFMIXM) που είχε στην νέα έκδοση 12.5.10.0 (RJFMIXM).
Αξίζει να την περάσω, μπας και διορθωθεί το πρόβλημα που δεν ανοίγει ή όχι;
Μήπως να κατεβάσω χειροκίνητα απευθείας την νεότερη έκδοση 13 που έβαλαν το Link πιο πάνω και να περάσω αυτήν; Θα διορθώσει τίποτα άραγε;
Update: Δοκίμασα το update, έκλεισε και δεν ανοίγει πάλι.
Poco X3 Pro via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Σε Poco M3 που έχει τώρα την Miui Global 12.0.11 Stable (QJQEUXM) και προσπαθώ να περάσω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση Recovery EEA Global Stable Recovery V14.0.2.0.SJFEUXM.
Μου βγάζει σφάλμα όμως, το παρακάτω:
"Can't verify update. Sorry, flash to this stable ROM is not allowed."
Μήπως το πρόβλημα είναι ότι πρέπει πρώτα να το αναβαθμίσω στην ενδιάμεση Recovery EEA Global Stable Recovery V13.0.1.0.RJFEUXM και μετά από εκεί να περάσω την V14;
Δεν νομίζω να δοκιμάζω λάθος ROM, ε;
Poco X5 Pro 5G via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
12.0.11 ή 12.0.11.0 ; Αν είναι με δύο τελείες βάλε μία official για αρχή γιατί είναι ποιο made in China και απο τους πλανόδιους στις παραλίες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0