Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ενεργοποιήσω το WiFi calling στο κινητό μου. Προφανώς δεν μπορώ άμεσα, καθότι το RN5 δεν υποστηρίζεται από την κοσμοτέ. Εδώ λοιπόν έρχεται το περίεργο: δοκίμασα σε ένα redmi 8 να ενεργοποιήσω αυτήν την υπηρεσία. Η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά. Έπειτα, έβαλα την δική μου SIM, προσπάθησα να την ενεργοποιήσω στον δικό μου αριθμό, και μου ήρθε απάντηση ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Η ίδια συσκευή που πριν 2' είχε ενεργοποιήσει την υπηρεσία σε άλλη σιμ, πιο παλιά από τη δικιά μου. Δοκίμασα επανεκκίνηση, καθώς να και να αλλάξω το slot που είχα τη σιμ, δίχως αποτέλεσμα.
Δοκίμασα ακριβώς το ίδιο σε ένα redmi note 7. Στην άλλη σιμ, η οποία πάλι ήταν παλαιότερη, η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε απευθείας. Στην δικια μου σιμ όχι. Προφανώς δοκίμασα να στείλω και από το RN5 μήνυμα για ενεργοποίηση της υπηρεσίας χωρίς να καταφέρω κάτι. Έχω στείλει και στην κοσμοτέ αλλά δεν γνωρίζω αν και πότε θα απαντήσουν. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω;
Δοκίμασα ακριβώς το ίδιο σε ένα redmi note 7. Στην άλλη σιμ, η οποία πάλι ήταν παλαιότερη, η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε απευθείας. Στην δικια μου σιμ όχι. Προφανώς δοκίμασα να στείλω και από το RN5 μήνυμα για ενεργοποίηση της υπηρεσίας χωρίς να καταφέρω κάτι. Έχω στείλει και στην κοσμοτέ αλλά δεν γνωρίζω αν και πότε θα απαντήσουν. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω;