Διαφήμιση

[JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links)

• [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links)

Κατάρχην ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα αλλά δεν ήξερα πως να κάνω μετανομασια το kwrp και δεύτερον στον υπολογιστή μου στον φάκελο adb που έβαλα το twrp δεν μου το άνοιγε με cmd να βάλω εντολή αλλά με άλλο πρόγραμμα δεν θυμάμαι πως λεγόταν τώρα εδώ που είμαι δεν έχω υπολογιστή

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Βαλε απαραιτητα οδηγους για το τηλεφωνο

Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86

Μπορεις να πας και μεσω Powershell

Διαβασε τον γενικο οδηγο που σου εδωσα λεει πως εγκαθιστας και ανοιγεις το ADB

Μια χαρα θα τα πας μην αγχωνεσε Οταν βρεθεις σε υπολογιστη θα ειναι ολα αυτα πιο κατανοητα.

Ναι αυτό power shell μου έβγαζε αντί για cmd. Απλά το μόνο που θέλω αν είναι εύκολο πως ακριβώς γράφεται εκεί μέσα η νέα ονομασία για το δικό μας twrp αυτό με κατάληξη img. Αν είναι εύκολο να το γράψετε εδώ πιστεύω θα το καταφέρω

• Διαφήμιση
    • την μετανομασια την κανεις στο αρχειο για να μην καθεσαι και γραφεις ολο το μακρυναρι.
      δλδ το twrp_joyeuse-curtana_RN9S-PRO_3.5-1.A10-26-03-2021_d-bl-l.img το κανεις σε κατι ποιο μικρο πχ twrp.img

και αντιστοιχα δινεις την εντολη μετα: fastboot flash recovery twrp.img

απο κινητο δε γινεται να περασεις πρωτη φορα custom recovery. θελεις υπολογιστη. μετα θα μπορεις και μονο απο κινητο να αλλαζεις το recovery, να βαζεις rom κτλ..
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...

Ευχαριστώ πολύ. Μόλις έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου θα δοκιμάσω

• στειλε κι εδω μηπως πετυχεις κανεναν μεσα εκεινη την ωρα και σε βοηθησει παραπανω.
      απλα διαβαζε προσεκτικα τα βηματα των οδηγων ενα ενα και θα τα καταφερεις.

Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή στο αρχείο το twrp να γράψω και το όνομα της συσκευής το joeyure πχ;

• Διαφήμιση
    • οτι ονομα θες καντο. βαλτο takis.img δεν εχει σημασια. οτι ονομα το βαλεις αυτο θα εχεις και στην εντολη.
      fastboot flash recovery takis.img
      αν θες το αφηνεις κι ετσι και απλα θα γραψεις:
      fastboot flash recovery twr και θα πατησεις το πληκτρο TAB και θα σου γραψει μονο του το υπολοιπο μακρυναρι του αρχειου..
      οπως σε βολευει.

Οκ τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ και πάλι. Όταν επιστρέψω θα το κάνω

• Τολη ολα ξεκινανε απο το adb Μολις βρεις και το TWRP και το μετονομασεις εισαι κομπλε.
      Λοιπον μολις το κανεις εγκατασταση _οδηγοι- πας C βρισκεις τον φακελλο adb και στην μπαρα δηλ στη διευθηνση του φακελλου πατας ενα κλικ και γινετε μπλε δηλ οπως το copy paste και γραφεις cmd και πατας εντερ

• Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ.
      Τρεχουσα εκδοση stable rom: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.3.0.QJZMIXM_v12-10

changelog: Updated Android Security Patch to March 2021. Increased system security.
    • Διαφήμιση
    • Οποιος δε θελει να περιμενει stable εκδοση του magisk και θελει να ξεπερασει το "προβλημα" του safetynet προχωραει στα παρακατω.

1) αν εχουμε hide το magisk το κανουμε επαναφορα. απο τις ρυθμισεις επιλεγουμε "Επαναφερετε την εφαρμογη Magisk"
      2) κατεβαζουμε κι εγκαθιστουμε την canary εκδοση απο ΕΔΩ
      3) απο τις ρυθμισεις του magisk επιλεγουμε στο καναλι ενημερωσεων το "Canary"
      4) τρεχουμε το magisk και κανουμε εγκατασταση την νεα εκδοση που μας λεει

απο εδω και περα περναει κανονικα τον ελεγχο του safetynet και μπορουμε παλι να το κανουμε hide..