Mi Note 10 rooting
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@geoanto555 30 sec εχω χρονο κλειδωματος. Κλειδωνει κανονικα, δουλευει κανονικα, αλλα αν το πιασει το αναποδο και μουλαρωσει τοτε ...........Τελος παντω θα δω, δεν κουραζω το μυαλο μου παραπανω αν μου την δωσει θα περασω την παλια αν μου γυρισει το μυαλο θα μεινει εκει και θα κανω ρεσταρτ καθε τρεις και λιγο. Αν και να σου πω την αληθεια το πρωι εφαγα μια φλασια και κατι θυμηθηκα για καποιο θεμα που ειχε παλιοτερα το android με την αλλαγη της ωρας και λεω εκει εφαγε φλασια και κολλησε.....αλλα οταν ξανακολλησε τοτε λεω κατι γινεται εδω. Θα δειξει ....ας ξημερωσει και αν δεν βαρεθω και μου κανει τα ιδια τοτε θα γυρισω στην προηγουμενη αλλιως θα το αφησω....Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Λοιπόν ότι και να κάνω με κλειδώματα , το πάγωμα παραμένει και θέλει επανεκκίνηση. Το γύρισα σε παλιότερη αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Που σημαίνει ότι πάει κάπου και γράφει διάφορα. Μόλις τελείωσα επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση , και έχει εξαφανιστεί η λειτουργία επαναφορά σε recovery. ????????????
-
@dhmlaz καλημερα, απο τις ρυθμισεις -προσθετες ρυθμισεις - επιλογες προγραμματιστων - εκτεταμενο μενου ισχυος απο κει ξαναρχετε στην θεση του.
Το προβλημα λυθηκε με τα κολληματα? Γιατι εχει αρχισει και με εκνευριζει αυτο...Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
-
-
-
έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Απλά . Άρα ποια θα ήταν η διαφορά με το format, αφού το αποτέλεσμα είναι ίδιο;
-
-
-
@geoanto555 Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατέστησα την νέα απο twrp, μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει , έχουν περάσει περίπου 10 ώρες λειτουργίας.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα