Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Περιμένω (αγορά από Banggood) το συγκεκριμένο κινητό αλλά από λάθος μου επέλεξα το Other Area Version και όχι το EU version. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα; Επειδή πρόκειται για δώρο θέλω να ξέρω αν είναι να ξεκινήσω από τώρα το διάβασμα για να μπορέσω να το κάνω "λειτουργικό". Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Βοήθεια σχετικά με Xiaomi Note 9 Pro Other Area Version
-
-
Προφανώς χωρίς να είναι βέβαιο 100%, θα σου έρθει συσκευή που θα έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα και με κινέζικο φορτιστή που θα χρειάζεται αντάπτορα για την πρίζα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι πως θα λείπουν και μερικές μπάντες στο 4G όπως η B20 για παράδειγμα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και τι πραγματικά ισχύει, είναι να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί σου για να τους ρωτήσεις για τις προδιαγραφές της συσκευής που παρήγγειλες. -
Οπότε μάλλον την πάτησα...δυστυχώς έχει γίνει shipped οπότε... Θα κάνω πάντως μια προσπάθεια επικοινωνίας...Ευχαριστώ.
Στην περιγραφή αναφέρει:
Pay attention to choose the correct version of the two versions to place an order .
If you are from these European countries, including Spain, Italy, France, United Kingdom, Germany, Netherlands, Portugal, Belgium, Luxembourg, Ireland, Poland, Czech Republic, Bulgaria, Romania, Slovenia, Slovakia, Hungary, Greece, Denmark, Finland, Norway, Sweden, Lithuania, Estonia, Latvia, Austria, Croatia, Please choose the “EU Version”.
Otherwise, you should choose the “Other Area Version”.
There is no difference between two versions except software.
Οπότε ελπίζω ότι το θέμα είναι μόνο ο φορτιστής (έχω adaptor) και η γλώσσα (με αλλαγή ROM διορθώνεται)
-
-
Όταν έκανα την παραγγελία δεν ήταν διαθέσιμο και πήγε στην επιλογή Other Area Version κάτι που είδα την επόμενη ημέρα όταν είχε φύγει ήδη...Στην περιγραφή και στο chat μου είπαν: There is no difference between two versions except software. και προσπαθώ να καταλάβω τί ακριβώς σημαίνει αυτό.
Update: Ο φορτιστής είναι EU ακόμα και σε αυτό που επέλεξα και η μόνη διαφορά (απ'ότι λένε) έχει να κάνει με google service policy...Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό..Όπως φαίνεται θα πρέπει να το πάρω στα χέρια μου για να το διαπιστώσω...Ελπίζω να μην κλαίω τα 154euro που πλήρωσα... -
Το google service policy... Λογικά είναι CN
-
Στις ερωτήσεις έχει αρκετούς που πήραν για Βραζιλία, Περού κτλ και τους έλεγαν να πάρουν το Other Area Version.. Σε επίπεδο hardware ΔΕΝ υπάρχει κάποια διαφορά (ακόμα και στη Βραζιλία πάει με EU charger), όλα είναι στο software αλλά κανείς δεν αναφέρει ποια είναι αυτή η διαφορά...Δεν ξέρω τι να πω..Ελπίζω τουλάχιστον να διορθώνεται το όποιο θέμα μπορεί να υπάρχει...
-
αν τιθεται θεμα μονο software (google licence, εφαρμογες κτλ) μην ανησυχεις. θα περασεις οτι rom θες μετα και θα ερθει στα νορμαλ.
το συγκριμενο κινητο κυκλοφορει σε Ρωσια, Τουρκια, Ινδονησια και Ευρωπη μονο. Οχι κινα. αρα ενα απο τα παραπανω θα σου ερθει που ειναι ολοιδιο hardware μεταξυ τους. μην ανησυχεις.
(θεωρω οτι μιλαμε για το joyeuse μοντελο. γιατι redmi note 9 pro λενε το curtana στην Ινδια, το αντιστοιχο 9s στην Κινα, κατι τετοιο... αλλο κινητο το curtana απο το joyeuse)Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
Ενδέχεται να έχεις πάρει τη συσκευή για εκτός Ευρώπης...δηλαδή
Global version with Global rom για χώρες εκτός Ευρώπης
Global Version with EU (EEA) rom για χώρες της Ευρώπης που έχει τις δικλίδες ασφαλείας για GDPR
Όταν παραλάβεις βάλε φώτο τα τεχνικά στοιχεία από το κουτί (το ταμπελάκι χωρίς τα ΙΜΕΙ) και θα δούμε -
Παρέλαβα σήμερα...
Έχει EU φορτιστή και Ελληνικό menu.
Το τηλέφωνο προορίζεται για τη γυναίκα και η χρήση είναι email,fb κανένα παιχνίδι και φωτογραφίες. Η μόνη "παρέμβαση" που έχω σκοπό να κάνω αν όλα δουλεύουν σωστά είναι να βάλω gcam...
Συνδέθηκε κανονικά με gmail, κατεβάζει εφαρμογές και κάνει updates. Μέχρι τώρα όλα φυσιολογικά. -
Συνήθως η εγκατάσταση gcam θέλει ξεκλείδωτο bootloader και αν δε βάλεις custom rom επίσης root rights...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0