Poco X3 NFC: Ώρα να αρχίζω να το σκαλίζω...
-
-
με την " μαμα" εφαρμογη, δοκιμασα ναι, εκανα και ενα restart μηπως ξεκολησει αλλα οχι...
-
Ο/H Leon Films έγραψε:
εχω 3-4 μερες που περασα την xtrv και εχω προβλημα δεν μπορω. να στειλω sms. με το που παω να βαλω ονομα αποστολεα κρασαρει και κλεινει...το εχει αλλος και αν ναι το εχει λυσει ???
-
Έμενα μια χαρά λειτουργεί δεν ξέρω γιατί σας το κάνει...
-
Προσωπικά έχω σοβαρό θέμα με τις κλήσεις το κινητό έχει χειροτερέψει.. το θέμα με τα μηνύματα λύθηκε με επιστροφη στην παλιοτερη τον.. Σχεδόν ένα μήνα δουλευε η τέλευταια Ρομ και μετά άρχισαν τα πρόβληματα με τα μηνύματα και με τις κλήσεις..Άλλος δεν έχει αυτό το θέμα απορώ..
-
Και γω έχω θέμα με τα μυνήματα sms.
Με το που έκανα την αναβάθμιση σε 12.0.1 δεν μπορώ να στείλω sms σε επαφές που δεν έχω ξαναστείλει. Δηλαδή αν ανοίξω τα μηνύματα και βρω κάποιου τη συνομιλία μπορώ να του στείλω , κανονικά. Εάν όμως σε κάποια επαφή πάω για πρώτη φορά να του στείλω μήνυμα , με το που πατάω δημιουργία, κρασαρει και κλείνει η εφαρμογή.
Επίσης κρασαρει και όταν ανοίξω την αναβάθμιση του miui, απλά εκεί περιμένω να βγει η επόμενη για να την βάλω χειροκίνητα. -
Επειδη ειχα την 12.0.1 και ειχα διαφορα θεματα την εβγαλα, τωρα σκεφτομαι να ξανα βαλω την 12.5.1 αλλα σκεφτηκα πρωτα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχουν μπαγκς και γενικα πως δουλευει???
-
Ακόμα με τα sms ασχολείστε ? Απορώ, υπάρχουν τόσες εφαρμογές για μηνύματα δωρεάν.
Με όλες τις rom προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα που αναφέρεται.κατι δεν κάνετε σωστά ίσως συγχρονισμό επαφών ρυθμίσεις μηνυμάτων κάτω κάτω να βαλετε τον αριθμό του κινητού όπως επίσης να κλικαρετε την απλοποίηση χαρακτήρων κλπ.
Όσο για την rom 12.5.1 πετάει την έχω προσωπικά περασμένη και είναι μια χαρά.βεβαια root πάντα και με αφαίρεση blootware κλπ κλπ. -
οτι κρασαρει η εφαρμογη λεμε οχι οτι δεν μπορουμε να στειλουμε μυνημα...
-
Προσπαθ'ω να περάσω την xtrv v12.5.1.0.
καταρχάς δεν μπορώ να μπω σε twrp από το κινητό. θεωρητικά το έχω κάνει εγκατάσταση από τον υπολογιστή στο κινητο σύμφωνα με τον οδηγό αλλα μπορώ και μπαίνω σε αυτό μόνο μέσω fastboot απο cmd στον υπολογιστή.
Παρόλαυτά έκανα από το twrp εγκατάσταση τη rom... με την επανεκίνηση μου εμφανίζει τον Λουκι λουκ να πυροβολεί...........
Είμαι σε καλό δρόμο;;;;; -
Τι έγινε τελικά?
Μπήκε στο miui? -
ναι μπήκε και δουλευει καλά από ότι φαινεται
όμως το πρόβλημα παραμένει .... πως θα περάσω μόνιμα το twrp στο τηλέφωνο....... και πως μπαίνω μετά σε twrp
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0