Παιδια καλημέρα. υπαρχει καπου οδηγος για να κανω backup με twrp 3.2.χ χ ; Ποιες απ ολες τις επιλογες που μου εμφανιζει πρέπει αν επιλεξω; επισης που αποθηκευεται; Συγνώμη αν δεν ειμαι στο σωστο νημα αλλα το ψαξιμο που εκανα μονο με μπερδεψε πιο πολυ.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
Δες και αυτόν τον οδηγό μπας και σε βοηθήσει => Λήψη αντιγράφων ασφαλείας TWRP μέσω εντολών ADB απευθείας στον υπολογιστή μας (TWRP 3.1.0)
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ανάλογα τι θέλεις να πάρεις backup.
Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο επιλέγεις τα πάντα , εκτός το system.img για να μην πιάνεις πολύ χώρο.
Το backup θα το βρεις στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφωνου σου/TWRP/BACKUP/ονομασια συσκευης/
Καλά είναι να το έχεις και στο pc για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δες και αυτόν τον οδηγό μπας και σε βοηθήσει => Λήψη αντιγράφων ασφαλείας TWRP μέσω εντολών ADB απευθείας στον υπολογιστή μας (TWRP 3.1.0)
Σας ευχαριστω! Φωτογραφιες-βιντεο κραταει; μετα αν κανω restore, ενω εχω περασει αλλη ρομ... θα με ξαναγυρισει σε αυτη την οποια ειχα οταν εκανα το backup? ; -
Ο/H nikosprov έγραψε:
Φωτογραφιες-βιντεο κραταει; μετα αν κανω restore, ενω εχω περασει αλλη ρομ... θα με ξαναγυρισει σε αυτη την οποια ειχα οταν εκανα το backup? ;
Πριν κανεις restore , κάνεις factory reset και θα σε γυρίσει αν είναι ολα οκ. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H nikosprov έγραψε:
Φωτογραφιες-βιντεο κραταει; μετα αν κανω restore, ενω εχω περασει αλλη ρομ... θα με ξαναγυρισει σε αυτη την οποια ειχα οταν εκανα το backup? ;
Εγινε, Ευχαριστω! -
-
1) εκανα βλακεια,
εβαλα την lineageos χωρις να κανω format την internal γιατι διαβσα τις οδηγιες
που ελεγαν καντε wipe data/system/dalvik/cache με αποτελεσμα
να μου μεινει το cust partition (και κατι αλλα, efs νομιζω), υποθετω αυτο/αυτα ειναι της miui;
πως μπορω να το/τα διαγραψω;
αν κανω format internal και επαναφορα απο το backup μονο τα system, data θα παιξει;
ή θα το ψαχνει και θα σκασει;
2) εχει ακουσει κανεις το προβλημα να μπαινεις recovery και να σου χαλασει η ημερομηνια σε 2017-01-01;
αυτο εγινε την ημερα που εβαλα την recovery, την επομενη πηγε 2017-01-02 κ.ο.κ.
φτιαχνει μετα απο boot κι αφου συνδεθει με wifi/mobile data για να παρει ημερομηνια απο δικτυο,
3) εχω ακομα ενα θεμα, μετα το restore χανει το μοτιβο και πρεπει να ξαναπαω recovery και
να σβησω καποια αρχεια locksettings.db κλπ για να το σβησει και να στησω νεο,
λογικα το 2 και το 3 λυνονται με νεο build, αλλα επειδη δεν βλεπω να υπαρχει οσο εψαξα,
αν εχει κανείς κατι υποψη του ας ποσταρει.. -
1.Από την στιγμή που ο δημιουργός ζητάει να κάνεις αυτά ΔΕΝ χρειαζεται να κάνεις κάτι άλλο.
Αν μπεις στην διαδικασια να κάνεις αυτά που λες δεν θα έχεις τηλέφωνο αλλά τάμπλετ.
Τα διαμερίσματα σε ένα τηλέφωνο είναι ίδια και δεν αλλάζουν άσχετα αν τα φλασάρει η ρομ.
2.Ρύθμίσε την σωστή ημερομηνία στο twrp και λογικά θα είσαι οκ.
3, υπάρχει αυτό το θέμα δεν έχω ψάξει να δω αν μπορούμε να το λύσουμε με τα νέα twrp. -
ευχαριστω, αλλα πως ρυθμιζω ημερομηνια στο twrp γιατι το μονο που μπορεσα να βρω ειναι το timezone (gmt +2 νομιζω) και το offset απο κατω
-
-
με ιντερνετ μπουταρω, αλλα την χανει,
την ενημερωνει μετα απο λιγο...
πηρα καμποσα backup το τριημερο,
το ιδιο σε ολα...
μεχρι και περασα ξανα recovery, περασα την δικια σας,
περασα την original, τα ιδια με ολες..
λες και ο χρονος εγινε reset και ξεκιναει απο τοτε που
φλασαρα την lineage (διαβασα κιολας καπου που ειπε καποιος οτι ξαναπερασε την miui και
επαιξε σωστα),
υποθετω οτι ειναι bug της τελευταιας προσωπικα,
γιατι το βρηκα και στο jira.lineageos.org
(διορθωθηκε με νεο build, αλλα δεν βλεπω να βγαινει για το δικο μου - ειναι του γεναρη αυτο που περασα..)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0