Μάλλον έχασε τις mac address, blutouth address και δεν ξέρω και ποιες άλλες address.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
απο που το κρίνεις αυτό ? το τσέκαρες ? βαλε μια official china rom με miflash και μετα παλι την διαδικασία για να βάλεις αυτην που θες
-
Την τελευταία για το κινητό σου από en.miui,τσεκαρε το δικαίωμα σου για ξεκλείδωμα! και καλύτερα μην βάλεις lock στο Miflash
Μιλάμε πάντα για fastboot rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την έβαλα κι αυτή. Δεν μου ανοίγει κι αυτή το wifi. Το πρόβλημα είναι ότι με βγάζει στην οθόνη "This device is locked" πριν προλάβω να βάλω pin στη sim για να μπω στα δεδομένα.
-
Eχεις κλειδώσει την συσκευή από το find device ? Δική σου είναι ?
Δική μου είναι η συσκευή και δεν την έχω κλειδώσει. Έκανα εκκαθάριση όλα τα data...
-
Μπορείς να ανεβάσεις ενα screen shot από αυτό που σου δείχνει ;
Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Με βγάζει στην οθόνη "This device is locked".
-
Ok πάτα power kai volume + να μπεις στο official recovery κάνε από εκεί wipe data και reboot , ποιο κινητό έχεις ?
Σε βγάζει τις επιλογές για να περάσεις τον κωδικό Mi λογαριασμό και σύνδεση σε wifi?
Αν ναι, εκεί στον Mi λογαριασμό βάζεις κωδικό wifi αντιγραφή τον κωδικό. Πας στο wifi και κάνεις επικόλληση και σύνδεση. Μόλις συνδεθεί πας στον Mi λογαριασμό και βάζεις κωδικό σου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν νομίζω Γιώργο να τον αφήσει συμβαίνει σε αρκετους να μπλοκάρει ο λογαριασμός μετά μια λύση εάν δεν πετύχει να ξεκολλήσει με το official recovery είναι και αυτό :
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0