Ο μάγειρας των twrp της ελληνικής κοινότητας αυτή την περίοδο είναι σε διακοπές. Μόλις επιστρέψει ο Γιώργος θα μας πετάξει και το twrp by geoanto555.Ο/H Germak έγραψε:
γιατι δεν υπαρχει στην λιστα και το mi 8
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
@geoanto555χαιρετω.αν σου στειλω recovery για το vince,μπορεις να βαλεις μεσα τα Ελληνικα;εχει μονο αγγλικα κ ρωσικα
-
@geoanto555στο redmi pro (omega)κάτω από τις εκδόσεις των twrp γράφει το 3.2 θέλει φορμάτ νταντά τι εννοείς γιατί το βάλαμε το 3.2.2.0 σε φίλο και θα βάλει και την τελευταία stable και αναρωτιέμαι!!!Ηλίας
-
-
Το...data ξεχΑσες!!
Με μας, τι θα ... γίνει φίλε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα σου βγάλει εσένα γαμπριάτικη έκδοση twrp...
-
-
Να σου στείλω το ένα, που μου περισσεύει, να κάνεις τα δικά σου κ μου το ξαναστέλνεις...χαλαρά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εσείς βολευτείτε με αυτά που έχετε και όταν έρθει στα χέρια μου θα βγει σε .....σκωληξ-ο-έκδοση...
Δεν έχω καταλάβει αν η διαφορά είναι στα ελληνικά μόνο ή υπάρχουν και άλλες αλλαγές που χρειάζομαι για την ελληνική rom.
Και το ίδιο αναρωτιέμαι για magisk, βλέπω 16.7 (modded?) χρησιμοποιείτε, με το Official 17.1 θα έχω θέμα?
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk -
-
το "δικό" μας, που είναι λέμε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0