Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
ναι
-
-
Καλησπερα.
Εχω το ΜΙ 5 (gemini), με το TWRP 3.1.0-1,και ΜΙUI Global 10.0 stable by xiaomi.gr 10.0.1.0
Ηθελα να κανω αναβαθμιση στην πιο τελευταια εκδοση.
Κατεβασα την rom, εβαλα το iso στο κινητο, και πηγα να κανω την αναβαθμιση στο TWRP.
Εκει εκανα το κλασικο Wipe davlik/cahce, και οταν πηγα να βρω την rom δεν μπορουσα να την βρω.
Το εψαξα λιγακι και καταλαβα οτι για καποιο λογο το TWRP δεν "βλεπει" τον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης, και στο log ειχε το εξης μηνυμα
"Couldn't find/data and unable to find cryptofooter.
Failed to mount "/data" (invalid argument)
Unable to recreate /data/media folder
Updating partition details...
Failed to mount "/data" (invalid argument)
...done
Unable to mount storage
Failed to mount "/data" (invaled argument)
Full SElinux support is present
Unable to mount /data/media/twrp/.twrps
MTP enabled"
Δοκιμασα να κανω mount το DATA αλλα δεν το διαβαζε, επισης ουτε Repair μπορω να το κανω.
Το κινητο λειτουργει μια χαρα κατα τα αλλα,μπορω να δω κανονικα ολα τα αρχεια μου στον χωρο αποθηκευσης, απλα ηθελα να εχω την πιο τελευταιa εκδοση MIUI.
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει η να μου πει που να διαβασω για να βρω ακρη θα το εκτιμουσα.
Σκεφτομουν να κανω Format.
Επισης αν δεν επρεπε να ποσταρω το προβλημα μου σε αυτο το νημα, ζητω συγνωμη. -
-
-
-
-
-
καλησπερα ειναι επειγον..μολις περασα fastboot rom στο redmi note 6 pro βαζω το recovery μετα αλλα δε δουλευει η αφη καθολου\ και το βγαζει διακεκομενο...τι να κανω????
-
Ο/H gialaftis έγραψε:
καλησπερα ειναι επειγον..μολις περασα fastboot rom στο redmi note 6 pro βαζω το recovery μετα αλλα δε δουλευει η αφη καθολου\ και το βγαζει διακεκομενο...τι να κανω????
ΤοTWRP από το ποστ 2453 στην προηγούμενη σελίδα δουλεύει άψογα στην xtrv dev ελληνικήROM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0