Η σειρά 3,2 ήταν πολύ πετυχημένη οπότε τα νέα ειναι με μικροδιαφορές.Ο/H cacau έγραψε:
Τι διαφορά
To κυριότερο είναι η πιο σωστή λειτουργία σε android 9.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ σειρά 3,2 ήταν πολύ πετυχημένη οπότε τα νέα ειναι με μικροδιαφορές.Ο/H cacau έγραψε:
Τι διαφορά
Αυτό ήταν ευχαριστώ πάρα πολύ.Ο/H drivth έγραψε:
.img μετά το twrp κολλητά.
Έχω το mix 2.Ο/H drivth έγραψε:
Βάλε την αντίστοιχη ελληνική εδώ για τη συσκευή σου.
Ευχαριστώ και μόνο που ασχολήθηκες. Να είστε καλά ρε παιδιά... όλοι σας.Ο/H drivth έγραψε:
Γράψε fastboot boot twrp.img να κάνει επανεκκίνηση στο twrp, μετά τα απαραίτητα wipes και αφού περάσεις τη ρομ στο κινητό μέσα την φλασαρεις. Δεν μπορώ να είμαι ποιο αναλυτικός, είμαι στη δουλειά. Αν δεν είσαι σίγουρη, περίμενε κάποιον άλλο με ποιο αναλυτικές οδηγίες.
Άρα πριν πάω το Jason στην επερχόμενη Android 9, περνάω το 3.3.1, κάνω backup την τελευταία 8 και μετά βάζω την καινούργια?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η σειρά 3,2 ήταν πολύ πετυχημένη οπότε τα νέα ειναι με μικροδιαφορές.Ο/H cacau έγραψε:
Τι διαφορά
To κυριότερο είναι η πιο σωστή λειτουργία σε android 9.
και ετσι να το κανεις, και να μην το αλλαξεις ίσως να μην εχει διαφορά.Ο/H cacau έγραψε:
.
Δεν παίζει??? Περίεργο αν και να σου πω δεν εχω συσκευη για να το δω.Ο/H gialaftis έγραψε: