Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Όχι.
-
-
Οκ σε ευχαριστώ!
-
Να κάνω μια γενική ερώτηση. Όταν έχουμε ξεκλείδωτο bootloader και twrp, από άποψη ασφάλειας αν μας κλέψουν πχ το κινητό και μετα κάνουν ένα clear data (που προϋποθέτει ότι ξέρουν πως), τότε δεν θα έχουν ένα ξεκλείδωτο κινητο ?
-
Και κλειδωμένο και ξεκλειδωτο αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν...
-
Ο/H babis99 έγραψε:
τότε δεν θα έχουν ένα ξεκλείδωτο κινητο ?
-
Ο/H babis99 έγραψε:
Να κάνω μια γενική ερώτηση. Όταν έχουμε ξεκλείδωτο bootloader και twrp, από άποψη ασφάλειας αν μας κλέψουν πχ το κινητό και μετα κάνουν ένα clear data (που προϋποθέτει ότι ξέρουν πως), τότε δεν θα έχουν ένα ξεκλείδωτο κινητο ? -
Ετοιμο το TWRP για Mi 9 Lite /Mi cc9 (PYXIS)
ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TWRP/ROM για το PYXIS
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον @geoanto555 για τον κόπο του κι με ότι δυσκολίες είχε αυτό το κινητο καταφερε όπως σε τόσα άλλα και μας έδωσε ένα λειτουργικοτατο Twrp για την ελληνική κοινότητα. -
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον @kwstpap για τις τόσες δοκιμές και συμβουλές που έδωσε.
Επίσης να ευχαριστήσω και την @nifitsa_kakia για το κουράγιο και την μαγκιά της..(μπρικάραμε και μια φορά)
Χωρίς τέτοια άτομα σίγουρα δεν θα είχα πετύχει τίποτα.
ΔΟκιμαστε το και πειτε μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
edit: οποιος το περάσει μόλις μπει την πρώτη φορά για να βάλει custom από official θελω να μου πει αν βλέπει αποθηκυετικό χώρο και να πάρει ένα log
από advanced/log.
Αν δεν βλέπει αποθηκευτικό μπορεί να πάρει το log με την εντολή
adb pull /tmp/recovery.log
-
Εμείς ευχαριστούμε @geoanto555 που ασχολείσαι. Εγώ πειράζει να αφήσω αυτό που έχω ήδη τώρα? Φοβούμαι πάλι. Αχαχαχαχα
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Εμείς ευχαριστούμε @geoanto555 που ασχολείσαι. Εγώ πειράζει να αφήσω αυτό που έχω ήδη τώρα? Φοβούμαι πάλι. Αχαχαχαχα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0